בעיית מרחק

מחפש91

New member
בעיית מרחק

אז ככה... אני בן 23 ואין לי שום ניסיון במערכת יחסים זוגית.

בחודשים האחרונים אני מתכתב עם מישהי בת 16 וחצי שהכרתי דרך קבוצה בווטסאפ(!). אפשר לומר ששנינו בעניין אחד של השני... הבעיה שהיא גרה בטבריה ואני בתל אביב. אתמול השיחה הסתיימה בזה שהיא אמרה שאם היא הייתה גרה בתל אביב היא כבר הייתה שלי ממזמן...

למישהו יש רעיונות מה לעשות במצב כזה? איך בכל זאת למצוא דרך להוציא משהו מהחיבור הזה? אולי היא סתם מדברת כי היא יודעת שזה לא יכול להתפתח לשום מקום?

חייב דחוף את עזרתכם. תודה

מחפש91

New member
לא... זה הקטע הדפוק

בגלל זה אני לא בטוח כמה לקחת ברצינות את כל העניין הזה. זה נכון שאני המבוגר פה אבל עדיין קיימת האפשרות שהיא סתם מסתלבטת עליי... בגלל זה האפשרות של לנסוע אליה במיוחד עד לטבריה נראית לי מוגזמת

מחפש91

New member
אני רק רוצה לציין

ששלחנו כבר הרבה תמונות אחד לשני ודיברנו בטלפון והכל... כלומר אנחנו יודעים איך כל אחד נראה ונשמע. זה לא רק התכתבות.

שלום

אם יש חיבור רגשי, שמרו קשר טוב ומתאים, ולו שיהיה בינתיים ידידות, השקיעו רגשית בקשר ותיהנו ממנו, והזמן יגיד מה יתפתח ביניכם.
&nbsp

ommerl

New member
אני רק רוצה לציין

שהיא מתחת לגיל שמותר לך להתעסק איתה לפי החוק. כדאי שתהיה מודע לזה.
&nbsp
מעבר לכך, מה יש לך לעשות עם ילדה בת 16 וחצי? ילדה שעוד לא חוותה התאהבות, עוד לא חוותה אכזבה. עוד לא פוטרה מעבודה ועוד לא צעקו עליה בצבא.
&nbsp
אתה מאמין שאתם יכולים לקיים מערכת יחסים בוגרת? אני לא מתכוון לסקס. סקס כול אחד יכול לעשות (לא באמת אבל נשים את זה רגע בצד). אני מדבר על רגש, בגרות, אהבה אמתית.
&nbsp
התחושה שלי היא, וזו רק תחושה אז קח את זה בערבון מוגבל, שבגלל שאתה חסר ניסיון אתה לא מבין למה אתה נכנס. לדעתי אתה לא מבין עדיין שהיא לא מתאימה לך. שהיא לא מספיק בשלה מנטאלית עבורך. מה גם שהיא גרה רחוק ומעולם לא נפגשתם. מעולם לא ניהלתם שיחה בוגרת פנים אל פנים.
&nbsp
אני אישית לא הייתי ממשיך את זה.

S h a r k 1 8

New member
דווקא לפי החוק, גיל 16 הוא הגיל שבו אפשר להתחיל

כל עוד אין יחסי חניכה/הדרכה/מרות כלשהם, זה חוקי לחלוטין.
&nbsp

קודם כל, כבר יוצא משהו.

כל סוג של תקשורת ויחסים, אפילו בכתב, הינם עוד נסיון, עוד התנסות.
ממליץ לא לזלזל בשום פיסה של התנסות ונסיון... וליהנות מהדרך.
אני הייתי פשוט ממשיך לתקשר בכנות ובכיף; ממשיך לנסות להועיל לעצמי ולה.
אם זה יכלול פגישה מתישהו, זה יכלול בטבעיות.
אם בטאת את רצונותיך... ולא חסמת את רצונותיה... מה עוד יש לעשות?
זה ברמה הכללית; כמובן שאם (וזה תיאורטי ודמיוני לחלוטין:) הייתי רואה את שניכם במציאות וקורא את התכתובות ביניכם, בטח הייתי מן הסתם אומר עוד כמה דברים.

מחפש91

New member
אבל אלה יחסים לא ברורים

אני בכוונה לא מעלה את ההילוך של היחסים האלה לרמה של לדבר כל יום והכל כי זה נראה לי מטומטם להתחיל להתנהג אליה כאילו היא באמת חברה שלי כשלמעשה מעולם לא נפגשנו.
&nbsp
אני מרגיש שהגענו לנקודה שבה אם לא יקרה משהו מעבר אז כבר אין כל כך טעם להמשיך לדבר יותר מדי.
&nbsp
היא טוענת שהיא כבר הייתה בהרבה מערכות יחסים וגם עם גברים בגיל שלי. אם היה מדובר במישהי אחרת בגילה הייתי חושב שהיא מחרטטת, אבל במקרה שלה היא באמת מאוד מאוד חברותית וראיתי בפייסבוק שהיא מסתובבת גם עם גברים בני קרוב ל30...
&nbsp
כן היו לנו שיחות נפש וכו'... בגלל זה זה נראה לי כל כך אמיתי.
&nbsp
הבעיה היא שאני חושב שטעיתי קצת בזה שגרמתי לה להבין בצורה חד משמעית שאני בקטע שלה. נראה לי שאם היינו נפגשים במקרה בתור ידידים נטו אז זה היה נותן לי יותר מרחב פעולה ויותר אפשרויות... אבל עכשיו אם אני במקרה יפגוש אותה במסיבת טבע או משהו(שנינו בסצנה הזאת) אז לא יודע זה יהיה קצת מוזר כי כבר יש לי הרגשה של אינטימיות כשאני מדבר איתה...
&nbsp
תכלס גם אם אני יסע לטבריה ויצא איתה ואנחנו נהנה ביחד היחסים האלה עדיין יישארו תקועים בגלל המרחק. לכן הגעתי לפה בשביל אולי למצוא מישהו עם חשיבה מקורית שיביא לי איזה רעיון בנוגע למה שאפשר לעשות במקרים כאלה.

Shamy

New member
שמע יקירי

נכון שלאהבה כביכול אין גיל , אבל היא בת 16 ואתה בן 23 נשים לרגע הצד את העובדה ששניכם בשלבים שונים לחלוטין בחייכם ולכן יהיה קשה לבסס קשר שכזה
מדובר בילדה בת 16 מבחינת החוק היבש להתעסק איתה זה לא חוקי אם תקיים איתה יחסי מין זה נחשב בעילת קטינה. (גם אם מבחינתה היא רוצה וזה נעשה בהסכמה זה עדיין לא חוקי עד כמה שידוע לי)אני ממליצה שתשארו ידידים ולא לסבך את המצב יותר ממה שהוא כרגע.
תשארו חברים טובים ואם בעתיד אחרי שהיא תהיה בת 18 עדיין תרצו לנסות מערכת יחסים זוגית אז בכיף שיהיה ולמה לא
ושוב זו דעתי כך או כך ממליצה לך לבדוק לעומק את נושא החוק של בעילת קטינה הדבר האחרון שתרצה הוא תיק בנושא.

מחפש91

New member
בעיקרון אני מסכים איתך

גם אני חושב שעדיף לכולם שנמתין עם העניין הזה.
הבעיה היא שקשה לי להסתיר את הרגשות שלי... חוץ מזה שלהיות חברים טובים זה לא כל כך אופציה כי אמנם היו לנו כמה שיחות נפש אבל בתכלס אנחנו באמת לא באותו שלב בחיים. לא באמת מעניין אותי לדבר איתה על הבגרות בהיסטוריה ודברים כאלה.
וכן, אני יודע שעל פי חוק אסור לי לשכב איתה. אני לא בקשר איתה כי אני מחפש סטוץ ואם באמת ניהיה בקשר, תיהי בטוחה שאני יחכה לה בסבלנות עד שהיא תיהיה בטוחה ותיזום את זה בעצמה

Shamy

New member
אני חושבת שעדיף שתשארו

אז בתחום החברות האינטרנטית או מפגש ידידותי באמצע הדרך אבל להסביר שאתם ידידים ותו לאו. נראה לי שרב הסיבה שאתה מתחבט היא,שמדובר במישהי ראשונה שאולי פתחת את ליבך אליה ולכן היא שם ואתה חושב על כיוון זוגי כי זה שם מול העינים שלך ואתה כמה לזה ולכן הנטיה. אולם שניכם במקומות שונים לחלוטין בחיים אני חושבת שכדאי שאולי תגבילו את הקשר ותשארו חברים טובים מבלי להכניס רומנטיקה למשוואה ונסה למצוא בת זוג רומנטית שקרובה יותר אלייך בגיל(מעל 18!) ושבשלב יותר קרוב אלייך בחיים כדי שיהיה קשר קצת יותר מוצק.

מחפש91

New member
עדכון היא אמרה היום שבפסח היא מגיעה לתל אביב

אז לפחות ניפגש פעם אחת במציאות סוף סוף

Shamy

New member
בכיף, אני מקווה

שהסברת שזה מפגש ידידותי לא דייט ולא יהיה מערכת זוגית בינכם
מעבר לזה תהנה , וגם תזכור שהילדה קטינה אז כנראה שהיא תתלהב לאו דווקא מדברים שמלהיבים אותך אז להיות סבלני ולנסות סתם לעשות יום כיף ביחד וזהו

נשמח לעדכונים !
וברוך הבא לפורום בינו לבינה בשמי ובשם החברים הקבועים החבויים והלא חבויים שלנו
אני תמיד משתדלת לתת מענה ומקום להתייעץ בו וגם סתם להתחבר לאחרים ולתת תחושה נעימה לנהל פה דיונים אתה תמיד מוזמן לעלות לסיפון מה שנקרא

מחפש91

New member
זה יהיה מפגש הכי ידידותי שיכול להיות

היא באה עם חברה שלה וכנראה שהם סתם יבואו לבקר אותי בעבודה... זה דווקא טוב שהמפגש הראשוני יהיה בסיטואציה כזאת לגמרי לא מחייבת. אני מבטיח לעדכן עם יקרה משהו יותר מעניין מזה

&nbsp
ותודה רבה על הכנסת האורחים האדיבה

האמת היא שהייתה תקופה שהייתי מרפרף כאן מדי פעם... נראה אולי אני יתחיל להיכנס לכאן יותר עכשיו

Shamy

New member
בשמחה

אני תמיד שמחה לקבל עוד גולשים קבועים לפורום

elena20

New member
הבעיה היותר גדולה נראה לי העובדה שאתה

מנסה להיכנס לקשר עם ילדה (וכן היא ילדה בכיתה י'!!!).
אתה בחור אחרי צבא,
מה לעזאזל יש לכם במשותף? והעובדה שהיא "מסתובבת" עם גברים בני 30 רק אומרת שיש לה תסבוכים/חסכים
כלשהם שהיא מנסה למלא באמצעות גברים גדולים מגילה.
אז במקום לחפש דרכים להיפגש איתה, הייתי עושה מאמצים להכיר בחורה בגילך (או לפחות מעל גיל 18)
ומפתחת קשר נורמלי.
&nbsp
&nbsp

למעלה