בעיית נעלים

יעלי2

New member
בעיית נעלים

לפני שאני (מתיאשת) והולכת לנעלי אלינור, מהסיבה שאני אוהבת לקנות מוכן. נסעתי לי לרח´ ביאליק ברמת גן אחרי שהתייאשתי מדיזנגוף והתחלתי מדידות. מסתבר, שכל הרחוב במבצע ונעלי כלה סטנדרטיות עולות 150 ש"ח (בכמה חנויות). באחת החנויות שידלו אותי לקנות נעל נוחה, אבל שונה ממה שתכננתי. גם עם רצועה וגם עם קצה עגול ולא חתוך. שילמתי לי ויצאתי ברגשות מעורבים מהחנות. כשהמשכתי בטיול, חשבתי שזה לא סביר שהשימלה עולה כל כך הרבה ועל הנעלים אני אתפשר עד כדי כך! (ורואים הכל, שלא תחשבו שהנעלים מוסתרות). אחרי 1/2 שעה חזרתי, ביקשתי ביטול עסקה, הסברתי לו את החשיבות, קיבלתי ביטול ויצאתי לי שוב, נטולת נעלים. כנראה שאלך לאלינור. אגב, לדעתי אלינור עושה לביאליק את הנעלים ובמחיר של 150 ש"ח בלבד. מה יהיה?

אינצה

New member
הי יעלי

אין לך מה להסס מלקנות בנעלי אלינור גם אם הן לא מוכנות קודם כל את יכולה למדוד דגמים שקיימים בחנות ולפיהם יכינו לך נעל וחוץ מזה לי הם הכינו נעל לפי דגם שמדדתי, אבל את העקב ביקשתי מדגם אחר למרות שהם לא המליצו לי על זה. כשקיבלתי את הנעל, ראיתי שבאמת העקב לא מתאים לי והנעל לחצה - בלי שום בעיות, הם הכינו לי את אותו הדגם עם העקב המקורי ובלי כל תוספת תשלום! למרות שזאת אשמתי! והם עוד אמרו לי שאם אתחרט אני יכולה לחזור לזוג הראשון - אין מה לדבר מבחינת השירות הם מעולים! את יכולה להיות שקטה שתא תצאי משם בלי נעליים בדיוק לשביעות רצונך.

dorlim

New member
ואם כבר נעלי אלינור ../images/Emo60.gif

איפה זה בדיוק ביפו? כמה זמן לוקח להכין את הנעלים? תודה, לימור

אינצה

New member
זה משתנה

את הזוג הראשון הם הכינו לי בשבועיים ואת השני ביומיים (אחרי לחצים לא מתונים בכלל מצידי) המלצה שלי - לקבוע איתם יומיים לפני שבאמת צריכים את הנעל. אני קבעתי איתם שאני אאסוף את הנעל בדרך למדידה וכשהגעתי אמרו לי שהדבק עוד רטוב ואסור ללכת עם הנעל בשעה הקרובה. אז באמת השירות מצוין, אבל העמידה בזמנים היא לא הצד החזק שלהם.

אתי@

New member
דרך אגב - גם אחותי הזמינה שם נעליים

לחתונה (שלנו) והן יצאו פיצוציות... היא קנתה בד כמו של השמלה שלה ונתנה להם וזה פשוט יצא משגע

יעלי2

New member
אני פשוט מעדיפה להכניס רגל לנעל

להגיד "זה טוב לי" לשלם ולקחת במקום. אם יש כזו נעל... ואני לא סינדרלה, שמי לא שלגיה...

אתי@

New member
העניין הוא שאז יש לך הרבה פחות

אופציות. אני אוהבת נעליים מאוד עדינות אבל עם עקב גבוה וממש קשה לי למצוא נעליים מתאימות. רק בנעלי אלינור יכולתי "לעצב" לעצמי את הנעליים לפי טעמי. וזה היתרון הענקי שלהם. כמובן שזה עניין אישי - אם זה לא מלהיב אותך אז פשוט תמשיכי לחפש...

שיר 1

New member
הי יעלי

אני הסתובבתי ברחוב דיזנגוף (אפשר גם בסנטר עצמו) ומצאתי נעליים יפות במחיר סביר ב"נעלי ארו" כדאי לנסות הם ממש נחמדים!!

יעלי2

New member
רשמתי לפני.

בנוסף, אנחנו יורדים לסופ"ש לאילת (אולי שם אני אשתחרר מהצננת שלא מרפה ממני), ומי יודע? אולי דוקא שם אני "אפול" על הנעל הנכספת. בכל אופן, רשמתי את "נעלי ארו"

סיגל2

New member
אני מצטרפת להמלצה של שיר 1 על

נעלי ארו בדיזינגוף. היחס שם הוא נהדר וכאשר קניתי שם את נעלי הכלה שלי, התלבטתי בין שתי דוגמאות. הם אמרו לי, שבמידה ואני לא ארצה את מה שבחרתי או שהדוגמא שבחרתי לא תהיה לי נוחה, אני יכולה לבוא ולהחליף אותה לדוגמא השניה. לשמחתי, לא הייתי צריכה להחליף והנעל היתה לי נוחה לכל אורך החתונה.

*שיר

New member
ועוד משהו על נעליים

גם אני עברתי ב"ארו" אבל לא מצאתי שם את זוג חלומותי. בסוף קניתי סנדלי זהב בקליגולה והייתי מאושרת מהן עד הגג. כמו כפפה. גם שירי71 קנתה בקליגולה והיתה מאוד מרוצה. דרך אגב, כששאלו אותי ואמרתי שהנעליים מקליגולה לא האמינו לי...
אני יודעת שאין עכשיו בחנויות סנדלים או נעליים בהירות, אבל אני חושבת שאפשר למצוא בחנות העודפים/חנות המפעל ברחק קיבוץ גלויות (בבית מרכזים).

למעלה