בעיית נפח

iaqweasd

New member
בעיית נפח

ברשותי H-10 5GB. בתוכנה IRIVER PLUS רשום לי במד ניצול הנפח את הנתונים הבאים: Used: 1.63GB Free: 3.02GB לאן נעלמו לי 0.35GB?! אני יודע שבד"כ הנפח הריאלי מאבד כ-5% מהנפח התיאורתי, אך האם זה הגיוני לכם?! תודה!

iaqweasd

New member
שאלה נוספת, לא קשורה

המכשיר שלי חדש. במידה ובמשך כמה ימים ניתקתי את הנגן מהמחשב בצורה "לא בטוחה", האם יכול להיגרם נזק לטווח הארוך למכשיר? גם אם כבר עידכנתי ככה גירסא למכשיר? תודה!

mc 69

New member
זו לא בעיה...

החישוב נעשה לא על פי מגה בייטים אלא על פי בייטים(_או איכשהו ככה... אז יוצא שבסוף יש 4.65 ג'יגה...

כנס לחישוב..

החברות מחשיבות קילו/מגה/ג'יגה כ1000 בעוד שהמחשב מחשיב אותם כ1024.. כך ש5 ג'יגה לפי חישוב החברה זה 3^5000000000/1000 = 5 ג"ב ולפי חישוב המחשב זה 3^5000000000/1024 = 4.65 ג"ב

stardust19

New member
תקח בחשבון שיש גם עדכונים על המכשיר

וגם מערכת הפעלה וגם החישוב נעשה בבתים ולא ב MB.בקשר לשאלה השנייה, הזמן יגיד

iaqweasd

New member
הזמן יגיד?

אפשר לומר שהנגן נמצא אצלי בשימוש כבר יומיים. השאלה היא אם ניתן לאבחן בעייה או תקלה כלשהי שנגרמה או תיגרם כתוצאה מכך? תודה!

יאיר B

New member
זה לא כל כך משנה

הבעיה יכולה להיות שהקבצים לא יעברו כמו שצריך ולא ניתן יהיה לנגן אותם או שתהיה בעיה עם מערכת ההפעלה של הנגן - במקרה של ניתוק לא בטוח. אם הנגן שלך עובד כרגע - אז לא אין בעיות. לא חושב שזה יכול לשהפיע לטווח הארוך. השפעה נוספת שיש לזה היא על מערכת ההפעלה במחשב (עלולה לקרוס בגלל הניתוק הלא בטוח ברגע הניתוק). להבא - נתק בצורה בטוחה!

iaqweasd

New member
סבבה...

כל הקבצים שהועברו תקינים... מה"פ לאחר עידכון נראית תקינה... שוב תודה!

למעלה