בעיית :" נשים שמשתעממות מהר"

assafyv

New member
בעיית :" נשים שמשתעממות מהר"

פגשתי בחורה בעל ההתחלה הצהירה שהיא הרבה זמן לא בקשר - כי היא משתעממת מהר. מצד שני כששאלתי אותה האם היא בעצם נמשכת למניאקים (מעוריי אתגר) היא דחתה על הסף. אני באופן אינטואטיבי נחמד וחייכן וחושד שהגישה הזו תכניס אותי לפנטאון ההשתעממות שלה. מה עושים עם בחורות כאלה כדי להכניס אותן לקשר?

../images/Emo42.gifמה חשוב לך?

עליה אפשר לדבר הרבה- מה זה שעמום, ממה היא כן נהנית, והאם זהו משפט הגנה לתחילת קשר... אבל כמובן שאתה כתבת ואני רוצה לשאול אותך מה המטרה שלך? מה חשוב לך? היכן תהייה רשום ברשימותיה, או ליצור קשר שבו אתה בא לידי ביטוי האם שאלת אותה מה שיעמם אותה? למה הסקת שמה שמשעמם אותה הוא נחמדות וחייכנות? דבי.

assafyv

New member
היא נראית לי בחורה נחמדה מאוד

ואיכותית ולכן המטרה שלי היא ליצור קשר בר-קיימא איתה. שאלתי אותה מה שעמם אותה אבל היא חמקה מהנושא. ולמרות שהיא אמרה שהיא לא אוהבת גברים מניאקים הרי זה מה שמאפיין נשים שמשתעממות מהר: הגבר שאיתם נחמד אליהן כל הזמן - מתנהג כמו כל האחרים ולכן הן משתעממות. בעיקרון דיברנו קצת בטלפון וקרוב לוודאי שנצא שבוע הבא. בעיקרון אני אוהב לצאת עם נשים מצחיקות ופתוחות. היא לעוומת זאת סגורה אבל אני מרגיש שזו השקעה כדאית. אני פשוט צריך למצוא דרך לשבור אותה ואני לא בטוח שאני האמיתי - מצחיק וחייכן - יעשה את זה

אסף יקירי

יש שתי אופצויות: תחילה יתכן והיא עושה לך טיזינג, מקדימה להעלות דרישות- תפתיע אותי, תעניין אותי, תתאמץ עבורי! אל תתרגש מהעניין. ויש מצב שהיא מזהירה אותך שאין לך מה לצפות ממנה ליותר מידי, תמיד יהיה לה את התירוץ שתשלוף בלי להניד עפעףף- השעמום. תראה, נשים הן דבר מורכב, לפחות הרבה יותר מהמוח הגברי.... אני ממליצה לך לעיין בספר המרתק והל כך נכון "מה היא רוצה" של שרון רובינשטיין, הגורו לענייני יחסים וזוגיות. אם אתה רוצה להיות הגבר שנשים נופלות שדודות לרגליו הכנס לאתר האינטרנט שלה "babemaster". מבטיחה לך שתלמד הרבה על רזי הפיתוי....

למעלה