בעיית נשימה אצל תינוקת בת שנה

שונמים

New member
בעיית נשימה אצל תינוקת בת שנה

הבת שלי בת שנה. בחורף הקודם היא סבלה הרבה מבעיות נשימה ועשינו לה הרבה אינאלציות עם קורטיזון. השנה מספטמבר היא כמעט כל שבועיים שלושה סובלת מבעיות נשימה. הרופאה אמרה שצריך לתת לה טיפול מונע , ז"א קורטיזון (סטיאורידים) במינון נמוך כל יום. אני ממש לא רוצה בזה. האם יש פיתרון הומיאופתי לזה? משהו שיפתור את בעיות הנשימה? מה עושים?

שלום שונמים

הסיפור הזה מוכר וידוע וחוזר על עצמו שוב ושוב. כן, להומיאופתיה יש יכולת להוציאה מהמעגל הזה. אם את מבקשת פרטים נוספים שלחי לי מסר. שבוע טוב

italba

New member
אשמח לקבל המלצה לגבי הומאפטת

בתי בת שנה ושלושה חודשים סובלת מגיל 11 חודשים לטענת רופא הילדים מברוכנטיס/ אסטמה מאז אנחנו עושים לה אנהלציות עם טריבולין ובודיקורט (על פי מצב ההחמרה) היא מקבלת למשך 3 חודשים סינגולר סיטרואדים לסירוגין וכלום לא עוזר. יש לה לאחרונה שיעול קשה מאד שהתחיל כשיעול יבש ועכשיו מלא ליחה היא מתעוררת מספר פעמים בלילה והיא מגיעה עייפה לגן. חשבתי להגיע לדר' סרג' בהומגליל בבן יהודה בתל אביב, ואז אמרו לי שהוא לא אוביקטיבי כי הוא מייצג חברה. האם מספיק להגיע לכל הומפאת או מומלץ מאד שבמקרה שלה אפנה לטובים ביותר כמו דר' רוזנטל חייבת תשובה דחופה ובהולה תודה מראש איטל

למעלה