בעיית סוללה חלשה בסנסה קליפ

z dead

New member
בעיית סוללה חלשה בסנסה קליפ

לפי כל מה שהבנתי הסוללה אמורה להחזיק עד 15 שעות נגינה. בפועל אני רואה שאחרי 2-3 שעות הסוללה נמצאת על מצב כמעט ריק. זה קשור לזה שאני שומע לרוב קבצי flac? לא אמור להיות קשר נכון? אני מטעין את המכשיר 3 שעות בדיוק כמו שכתוב. יש עוד בעיה,בשני קבצי FLAC שונים שהעברתי למכשיר מאותה ספרייה יש כאילו בעיה בקריאה וזה נותן לי צליל כאילו של דיסק שקופץ,עם שאר הקבצים מהסוג הזה לא היתה לי בעיה,מה שמוזר זה שהקבצים האלה בסדר גמור כשאני מאזין דרך המחשב. יש למישו מושג מה קורה לעזאזל?

z dead

New member
אה שכחתי לציין

בשאלה השניה על הקבצים הספציפים... היה לי פאלם ולא היתה לו בעיה עם אותם 2 קבצים ספציפים,רק לסנסה יש.

יאיר B

New member
סנסא קליפ - הסוללה מחזיקה משהו כמו 12 שעות

בערך. יכול להיות שקבצי פלאק ידרשו יותר כוח מהסוללה (עקב עבודה קשה יותר של המעבד), אבל לא נראה לי שלקיצוניות כזאת. הסוללה אכן מחזיקה 3 שעות בלבד? בדקת פיזית (אל תסמוך על מד הסוללה)? לגבי קבצי הפלאק - תקודד מחדש. אולי הנגן לא אהב משהו בקידוד (זה קורה לפעמים גם בפורמטים אחרים).

z dead

New member
תודה ננסה

אני חייב לציין שעד עכשיו אני לא הכי מרוצה מהסנסה,איכות השמע לא איכותית במיוחד(אפילו ממש לא איכותית) והעוצמה לא מספקת לחדר כושר,אפשר כמובן להגביר בעזרת האקולייזר או הגדרות עוצמה על "גבוה" אבל אז איכות השמע נהיית עוד פחות טובה. הקליפס שעל הסנסה לא הכי נוח בעולם,בקיצור למי שמתלבט אני חושב שהi7 לאור כל הביקורות על איכות השמע שלו עדיף על הסנסה קליפ למרות ההפרש במחיר.

יאיר B

New member
בהשוואת עלות-תועלת (איכות) - המצב מצויין.

הוא דווקא נבחר כנגן האיכותי ביותר (ביחס עלות-תועלת) לשנת 2008. אני מקווה שאתה לא משתמש באוזניות שמגיעות איתו (הן אסון).

z dead

New member
משתמש באוזניות קריאטיב

ננסה אוזניות אחרות בהזדמנות,עד עכשיו מאכזב בסך הכל.

למעלה