בעיית סוללה תמוהה ומטרידה

guycarmeli

New member
בעיית סוללה תמוהה ומטרידה

יש לי איי-פוד חדש 40 ג'יגה. רוב הזמן הוא מחובר למחשב או לדוק עם חשמל, ולפעמים הוא עובד מהסוללה, ומחזיק די הרבה הזמן. אך לאחרונה היו לי שני מקרים בהם הפעלתי אותו כאשר הוא לא מחובר (אך אחרי שהיה טעון כל הלילה) והסוללה הייתה ריקה לחלוטין, והוא נכבה! איך זה יכול להיות? איפה יכולה להיות הבעיה? איך סוללה שהייתה טעונה לגמרי יכולה להתרוקן לחלוטין בלי שהפעלתי אותו?

oferbar

New member
יש הרבה בעיות עם הסוללה

לפי מה שקראתי בפורומים שונים. באופן כללי לא מומלץ להשאיר סוללה מחוברת כל הזמן למטען ורצוי לרוקן אותה מדי פעם להארכת חייה.

weird dust

New member
כניראה שקיבלתה סוללה עקרה

ליפני כמה ימים הסברתי גם קצת בצורה יותר מפורטת על גשר המלח וכ"ו בעיקרון אם עוד לא עברה שנה יש בראש העין סניף ראשי של ידע ולפי דעתי יש גם בתל אביב לא בטוח. אל תדחה את זה כמו שניכתב כאן בטאג ליין אחד.

guycarmeli

New member
שאלה בקשר להחלפה

הם מחליפים את כל המכשיר או רק את הסוללה?

Dood1000

New member
ואחרי שאתה שואל תחזור לפורום

ותגיד לנו! תל- אביב הרבה יותר קרובה מראש העין בשביל כמה מאיתנו...

guycarmeli

New member
רגע, יש התפתחות

חיטטתי בדיונים באתר של אפל, וגיליתי תלונה מאד נפוצה: כאשר משאירים את האייפוד בדוק מחובר למחשב במשך הלילה, אך המחשב כבוי - הוא שותה את הבטריה! נכון, נשמע קצת תמוהה, אבל כנראה שחיבור ה-firewire גורם לו להחזיק את הדיסק הפנימי בפעולה וכך אוזלת הבטריה במשך הלילה. לי זה נשמע תואם בדיוק את שני המקרים שבו זה קרה לי, אז אני אנסה לעשות עוד כמה נסיונות בכיוון הזה. זה לא אמור לקרות כאשר הדוק מחובר ישירות לחשמל, ואכן זה באמת לא קרה אצלי עד עכשיו. אשמח לשמוע אם מישהו חווה דברים דומים. מדובר באייפוד חדש דור רביעי.

למעלה