בעיית סחוס..

lana intel

New member
בעיית סחוס..

שלום לכולם, יש לי בעיה בברכיים. אין לי סחוס. ויש לי כאבים רבים מאוד, ניסיתי טיפולים רבים בניהם תרופות זריקות למינהם. הציעו לי טיפול ב"קליניקה טיפולית" בבת ים נגד כאבים. 12 טיפולים ....180 ש"ח כל טיפול השאלה אם מישהו מכיר את המקום ויודע אם שווה לי? כי אני נואשת! מה לעשות? כל תשובה תתקבל בברכה רבה, תודה מראש.

fez1

New member
LANA שלום,

ממליצה לפנות גם לפורום פיזיותרפיה כאן בתפוז. ומנסיון משפחתי של שחיקת סחוסים - מומלץ לנסות טיפול הידרותרפי ע"י מטפל מוסמך, יקל מאד על הכאבים. תרגישי טוב!

מידע נוסף

ישנו תוסף מזון בשם גלוקוזאמין שקיימת טענה שהוא עוזר, לי הוא כנראה עזר, המליץ לי עליו כרופרקט. שווה לנסות.

א ו ט י

New member
שלום לנה

לא ציינת היכן חסר הסחוס וזה חשוב לשתובה מכיוון שאם מדובר בכפות הידיים הטיפול הוא ע"י מרפאה בעיסוק מתמחה בשיקום היד בקופת החולים שלך. אם מדובר בברך למשל, הטיפול הוא אצל פיזיותרפיסטית בקופת החולים שלך. אם גם וגם - הטיפול הוא ע"י שני הסקטורים.... בכל אופן, פני לרופא המשפחה שלך שיפנה אותך לאבחון וטיפול בסקטור המתאים ואם הוא לא יודע, בקשי ממנו הפנייה לראומטולוג שידע בוודאות להפנות אותך לטיפול המתאים. אגב, קראתם את הכתבה ב"לאישה" על ד"ר פטיש? איזו פטישה!!! כן ירבו כמוה והניתוח שהיא עשתה שם יכול להיות לך מעולה אם בזה מדובר... בכל אופן - בהצלחה

למעלה