בעיית סיסמה

panda1

New member
בעיית סיסמה

לצערי כנראה שעשיתי תעות וביקשתי סיסמה להפעלת החלונות WIN2000P ואני לא מצליח להכנס למחשב במערכת זו אני כרדע עובד במערכת גיבוי שלי WIN98 האם יש דרך לבדוק מה הסיסמה

kitt

New member
את סיסמת האדמיניסטרטור של המכונה

אתה גם לא זוכר?

panda1

New member
כן - אני לא יודע אותה

מכיוון שלא אני החלטתי על הסיסמה אלה המערכת הגדילה ראש

yishay-z

New member
נסיון כושל למציאת הסיסמה

קודם כל המערכת לא הגדילה ראש, אלא אתה קבעת סיסמה בהתקנה, או שלא הכנסת סיסמה כלומר הסיסמה שלך היא בעצם לא להכניס סיסמה. אם זה לא עזר לך, אז גם אלוהים לא יעזור לך. מה שאתה שואל פה - זה בעצם אני לא יודע את הסיסמה שלי. מישהו מוכן ללמד אותי איך לפרוץ ולגלות סיסמה ב-Win 2000 אז כדאי שתדע שמערכות NT הם בין החזקות ביותר בנושא אבטחה. אז תשכח מזה מקוה שעזרתי. ישי

IBZ24

New member
חזקה.... או לא חזקה.... ../images/Emo13.gif

התשובה-כלל וכלל לא חזקה, ותגובתך נותנת תכונות חיוביות רבות שלא מגיעות למערכת הפעלה שכזו... רק בגלל שמיקרוסופט טוענת שזו מערכת ההפעלה הבאה שכולם ישתמשו בה בעסק לא נותן לה את הזכות להיות ה"חזקה ביותר בנושא האבטחה", אין לך מושג כמה שאתה טועה. לעניין - לא יודע אם הוא רצה לפרוץ מערכת הפעלה של WIN2K או לא אבל אחרי אימייל אחד הוא כבר פרץ את המערכת שלו,ללא ידיעת הסיסמה הקודמת,אז אם הוא יכול,כל אחד יכול

yishay-z

New member
לא הבנתי

לא הצלחתי להבין מה עזר לו ה-email סיסמה שאיננו יודע, לא יכול לגלות. על סמך מה אתה קובע שמערכת זו אינה חזקה בנושא אבטחה ? אשמח לשמוע ממך ולהחכים. ביי ישי

panda1

New member
הוא צודק המערכת

לא חזקה כמו שחשבתי היה צריך למחוק קובץ מסויים ולאחר מכן להפעיל מחדש את המערכת ולהכנס בכל אופן תודה לכולם הקובץ הוא SAM בספרית SYSTEM32 צריך רק למחוק אותו ולהפעיל מחדש תודתי נתונה ל- IBZ24

panda1

New member
הוא צודק המערכת

לא חזקה כמו שחשבתי היה צריך למחוק קובץ מסויים ולאחר מכן להפעיל מחדש את המערכת ולהכנס בכל אופן תודה לכולם הקובץ הוא SAM בספרית SYSTEM32 צריך רק למחוק אותו ולהפעיל מחדש תודתי נתונה ל- IBZ24

antidot

New member
i just wonder

as long as it´s FAT32 it will do the job but... Let´s take a look at NTFS scenario: You delete SAM file-account databse... you try to login my guess is that the system will crash as all the SIDs are destroyed and the SYSTEM account is lost. As most of the WIN2K services run under the SYSTEM account, nothing will work. Am I right IBZ24 ? Antid0t

IBZ24

New member
צודק ביותר

אבל לבחור לא היה שרת,אלא מחשב יחיד,אז בעיה של חשבונות משתמשים ו-SIDS לא קיימת אצלו,בכל מקרה,את הקובץ SAM לא צריך למחוק ומספיק לשנות את שמו,באתחול ההמחשב המערכת יוצרת SAM חדש ללא סיסמאות,ניתן להעתיק את הSAM המקורי למחשב אחר ולהפעיל עליו BRUTE FORCE,ואחרי כן ניתן להחזיר אותו למחשב המקורי ולהכנס עם הסיסמאות המקוריות,ללא פגיעה בשום SID ובאף חשבון משתמש.

antidot

New member
as unix guys say

as long as you can mount the drive you can always gain root. (I think it´s RDISK time thirst thing on Sunday at work) by the way: not sure about NTFS solution: you are still limited as some GUIDs use account SIDs and therefore the comp can still crash. I´ll check it later. Antid0t

panda1

New member
זה נכון זהו מחשב יחיד

ללא רשת כמו כן הבעיה נפתרה וזה הכול כמו כן לצערי כנראה שהשימוש בWIN98 כמערכת גיבויי נאלצתי להשתמש בדואר וכנראה שבעיקות זה (לא בטוח) נוצרה בעיה חדשה ב- OUTLOOK EXPRESS התוכנה לא יכולה לבצע הפעלה של קובץ MSOE.DLL האם למישהו יש פיתרון לזה תודה (מצטער על הבלגאן אני לא יודע מה קרה לי - זה כנראה בגלל שאכלתי ביום כיפור) חהה חהה

yishay-z

New member
תודה

תודה לכולם, שמחתי להחכים. מצטער אם הטעיתי מישהו, ואני מתנצל על שמראש כתבתי שאין סיכוי. שיהיה לכולם שבוע מצוין !

mozar

New member
תנסה את זה

כנס לאתר הבא ותחפש שם מידע על פריצה למערכות 2000

@poet

New member
שאין סיסמא זה פשוט ביותר

נכנסים לקונסול ההתקנה של win2000 הולכים ל repair מתקינים "מחדש" קובעים סיסמא ואופ הכל חוזר להיות כמו שהוא היה אבל זה לא חכם במיוחד לעסוד על מערכת שמהתחלה לא זוכרים את הסיסמא שלה אני כדרך קבע את כל הסיסמאות שלי ובייחוד את סיסמאת המערכת שלי עושה עלפי שם המסך שלי ככה אני לא אשכח בחיים :)

למעלה