בעיית סנכרון גלקסי

Eli Kopter6

New member
בעיית סנכרון גלקסי

בוקר טוב. אני נתקל בבעיה עם סנכרון האאוטלוק בבית עם הגלקסי שלי. התקנתי את תוכנת ה kies הכי עדכנית אך ללא הועיל - מלבד מספר פגישות אקראיות, שום דבר לא מסתנכרן. על המחשב של אשתי הכל מסתנכרן תקין אבל זה לא ממש עוזר לי... האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתאפשר לי לסנכרן את היומן?

Inigo Monttoya

New member
סנכרון יומן

בוקר טוב אלי :) הפיתרון הבא אינו בתמיכה של אורנג׳ אבל מניסיון אישי עובד טוב . בשורת חיפוש של גוגל תרשום download google calendar sync , תכנס לתוצאה הראשונה שמתקבלת ותוריד ותתקין את הקובץ. לאחר שתריץ אותו תתבקש להזין את כתובת הג׳ימייל שלך והסיסמה. התוכנה תסנכרן את היומן של האאוטלוק שלך עם יומן הג׳ימייל ומכיון שהגלקסי מסתנכרן מצויין מול יומן הג׳ימייל, יהיה סנכרון מושלם בין הגלקסי לאאוטלוק, ועוד בלי צורך לחבר את המכיר למחשב :)

אלון ב.ט

New member
היי אלי

קודם כל חשוב לוודא שאכן מותקנת אצלך הגירסה האחרונה שהיא : Kies_2.0.0.11032_12_9.exe הגירסה הזאת היא חדשה יחסית ואמורה לפתור את הבעיה שתיארת. אבל במידה וגם עם גירסה זאת הבעיה לא נפתרת , קיימת תוכנה שאורנג׳ לא נותנת תמיכה עלילה שנקראת my phone explorer , מדובר בתוכנת סינכרון שתומכת במגוון מכשירי אנדרואיד ובינהם הגלקסי s . אולי היא תתן לך מענה. כמובן שההצעה הטובה ביותר היא קודם לבדוק שאכן אתה עם הגירסה החדשה של הקייס . כמו כן ההצעה שהציעו מעליי עדיפה אף היא מאחר והיא משדרגת את יכולות הסינכרון שלך.

למעלה