מקריזה ליוגה.מתודה מיתוג ומיצוב חדש
היי אליס. וברוך בואך לפורום. אז ככה: "הקריזה והנרווים" כמו שאני קורא להם- שולטים לעיתים די מזומנות ונוטלים את ההגה לא פעם בחיינו. וכמו שאומרים: כשזה קורה- החארטה תופסת פיקוד עלינו. מה את חושבת שאני לא מתעצבן? מתעצבן. ונרגע. מרגיע את עצמי. כי זה חיוני ועובר הלאה. זה לא אז מה לעשות? אלא- קודם כל- מה לא לעשות. ז"א, עם כל מה שאני עושה- אני לא יוצר אצלי בהכרה בעייה. וזה חשוב. חשוב מאוד. וכאן את נכנסת לתמונה ומתחילה לקבל טיפים מעשיים. קראי אותם לאט לאט. 1. יצרת לך בעייה (בהכרה)- יצרת לך ימבה של בעייות. ראשית, תעשי לזה קאט. אני מתכוון לתהליך יצירת הבעיות ע"י מחשבות. זה מה זה חשוב. 2. שנית, הפסיקי לתייג את עצמך כאחת עם תוית של בעייה: "יש לי בעיית עצבים". אין לך. אז אל תשימי על עצמך תגית כזו. לכולנו יש עצבים. נולדנו עם מערכת עצבים. 3. רדי מתגית הבעייה ( העצבים) ושימי במקומה תגית פתרון. 4. ותיכף יקרה לך דבר מופלא: ברגע שתהיה לך בהכרה תוית של פתרון במקום תוית של בעייה. פתאום בצ'יק נגמרה לך "הבעייה" במחשבה ובקליק יצוצו לך במקומה אלפי פתרונות. נסי ותראי. זה עובד, חבל על הזמן. 90% "מהבעיות" שלך יעלמו 5. במקביל, תפסיקי למתג את עצמך כעצבנית. אם את חוזרת ומשננת לעצמך "אני עצבנית לאללה" זה נשתל אצלך בתת ההכרה והופך עם הזמן לכוח פעיל. במקום זה תמתגי את עצמך כאנרגנטית. תשנני לעצמך כל הזמן: אני אנרגטית ותני לזה להשתל בתת ההכרה ולההפך לכוח פעיל. 5. יפה אמרת: אני לא בנאדם אלים. כי את לא. תזכירי את זה כל הזמן לעצמך. בכך לא מיצבת את עצמך כבנאדם אלים. כי המיצוב שלך הוא מקסימום בצק עלים. וזה אחלה מיצוב. ועכשיו.... ליוגה. יוגה יכולה לעזור לך בסבבה. והנה מגיע תרגיל שמרגיע אטרף במכה. א. שכבי פרקדן על הרצפה. רגליים פשוקות האצבעות נוטות החוצה. ב.שימי את כפות הידיים על הבטן התחתונה (שתי האמות נוגעות ומונחות על כפתור הטבור) ג. עצמי ת'עיניים. ותתחילי לנשום באיטיות דרך האף לכיוון הבטן התחתונה. אל תמהרי. עשי את זה לאט לאט. הרגישי את הידיים עולות ונפרדות ברגע שהבטן מתנפחת ונושקות חזרה אחת לשניה ברגע שהבטן שוקעת. ד. הפעילי את הדמיון(יש לך דמיון עשיר הוא רק מחכה שתקחי אותו לידיים ותדריכי אותו.) דמייני עכשיו לעצמך שאת מנפחת בלון קטן בבטן דרך האף. ה. המשיכי בתרגול משך בין 5-ל-10 ד'. ותרגישי איך כל המתח אצלך מתפוגג כמו ערפל בזרוח השמש. איך זה? ככה זה עובד. אבל זה רק ההתחלה... תייצרי לעצמך זמן. ובואי ללמוד יוגה כמו שצריך במקום מסודר. זה יהיה לא רק סבבה זה יהיה סאבאביבאבי בריבוע. תאמיני לי. מילה שלי. רק בריאות. ובהצלחה בכל מה שתעשי. בברכה ואהבה יוגי בר