בעיית "ערבוב" שירים בIRIVER H340

krasner

New member
בעיית "ערבוב" שירים בIRIVER H340

הי. ברשותי הIRIVER H340. אני מאוד מרוצה ממנו,הקיבולת,האיכות,העוצמה,הוידאו הכל ממש אחלה. הבעיה שלי היא כאשר אני מנגן במצב SFL(לא משנה איזה כל הסוגים..) בהתחלה הערבוב הוא רנדומלי,ואז אחרי כמה שירים בודדים הערבוב "קבוע" כמו בפעמים אחרות. הכוונה שלמשל יש את השיר X ואחריו מגיע שיר Y שכבר בפעם אחרת היה בדיוק באותו הסדר,ואחריו גם שיר Z שהיה בדיוק אותו הדבר....וכו וכו... אולי יש לעדכון עברית(שעובד מצויין ד"א) השפעה על זה? ועכשיו נזכרתי בעוד משהו קצת מציק. אם אני רוצה להשתמש בפונקציה של TAG DATABASE,(כבר השתמשתי בתוכנה שמקטלגת במקום הדרייבר ה"דפוק" של האייריבר שמתרסק תמיד באמצע)בגלל שיש לי הרבה שירים,לוקח לו מלא זמן עד שהמכשיר עולה,יותר מדקה(!!!) וזה ממש מציק,אין אפשרות לסדר את זה? תודה לעוזרים. :)

stardust19

New member
כמה תשובות

1) לגבי הSFL- תפעיל אוו במצב SFL-D ואז תהנה מרנדומליות של כל השירים בלי חזרות אחד על השני, כמובן אם אתה שם מעט שירים החזרה תהיה יותר פעמים. 2) תשתמש בווינאמפ- למה לך להשתמש בתוכנה שמגעיה עם המכשיר עצמו???

krasner

New member
כבר כתבתי בקשר לזה שניסיתי בכל הSFL

הבחירת מחדל שלי הייתה SFL-D...אבל אז גיליתי את הבעיה...וניסיתי גם עם האחרים. ויש לי המון שירים,ככה שאין סיבה שיחזור כך על עצמו. מה זאת אומרת להשתמש בווינאמפ?ליצור פלייליסט רנדומלי? אם כן,אז הפליי ליסט ישאר אותו הדבר בכל מקרה,איך אני עושה רנדומציה לפליליסט שיצרתי עם וינאמפ בIRIVER? תודה.

למעלה