בעיית פייסבוק בפיירפוקס

HollyGolightly

New member
בעיית פייסבוק בפיירפוקס

דפדפן ברירת המחדל שלי הוא כרום. לעתים רחוקות אני נכנסת דרך פיירפוקס ועד עכשיו לא היו כל בעיות.

ניסיתי להכנס לפייסבוק בפיירפוקס וקיבלתי הודעה: "הדוא"ל שהזנת לא מתאים לחשבון כלשהו. הירשם/הירשמי לחשבון." וזאת למרות שבמלבן כתובת המייל מופיעה כתובת המייל שלי (יש לי רק אחת וזאת אותה כתובת אתה נרשמתי לפייסבוק ובאמצעותה גולשת בו תמיד).

יצאתי מפייסבוק בפיירפוקס ושוב ניסיתי להכנס. הפעם הופיעה הודעה: "האם נתקלת בבעיית התחברות? אינך משוייך לאף חשבון פייסבוק." שוב: כאשר כתובת המייל שלי מופיעה.

ושוב: זה מופיע רק בפיירפוקס ולא בכרום. (גרסת פיירפוקס: 57).

מערכת ההפעלה: ווינדוז 7.

HollyGolightly

New member
היא באמת לא היתה נכונה, רק דומה מאד מאד מאד

שיניתי אותה לכתובת האמיתית והופס אני בפנים. מה יכול לגרום לזה? הכתובת נמצאת שם באופן אוטומטי. אני מפחדת שזה היה נסיון האקינג.

shoosh2607

Member
מנהל
כנראה שבפיירפוקס (להבדיל מכרום)

הכתובת הוזנה באופן שגוי.
זה לא נראה לי האקינג. סתם טעות.

HollyGolightly

New member
הלוואי, שוש. כשעה לפני שניסיתי להכנס בנסיונות שלא צלחו

ניקיתי היסוריה בפיירפוקס (דבר שאני עושה לעתים קרובות כדי לסלק דברים מיותרים + ניקוי כונן). מאז ועד לפעמים בהן ניסיתי להכנס ללא הצלחה בגלל הכתובת השגוייה לא ניסיתי להכנס לפייסבוק דרך פיירפוקס. נכנסת דרכו לעתים רחוקות מאד. כמעט בכלל לא. הגדרתי כך שפייסבוק בפיירפוקס יידרוש ממני כתובת וסיסמא בכל כניסה. אבל בפעמים עליהן דיווחתי הכתובת (השגוייה) והסיסמא היו שם! וזאת לאחר מחיקת היסטוריה וניקוי כונן כפי שכתבתי.

ואם כבר אז כבר: אני לא רוצה שפיירפוקס/פייסבוק בפיירפוקס יזכור את הכתובת שלי ואת הסיסמא שלי לפייסבוק. כלומר שכל פעם שאני נכנסת דרך פיירפוקס (רק דרך פיירפוקס, לא דרך כרום) אצטרך להזין כתובת וסיסמא מחדש. כפי שעשיתי עד אז. אבל שכחתי איך מגדירים זאת..... אז איך אני עושה זאת? זאת היתה ברירת המחדל שלי ושכחתי איך ביצעתי אותה. בפעמים עליהן דיווחתי הכתובת (השגוייה) הופיעה, וגם הסיסמא! לא נכנסתי דרכן. הזנתי את הכתובת הנכונה וכתבתי את הסיסמא בעצמי (בלי לשנות אותה). אז איך אני חוזרת למצב שבפיירפוקס כל פעם שאני נכנסת לפייסבוק אדרש להזנת כתובת וסיסמא?

שוש, המון תודה.

למעלה