בעיית פסי גלילה ואופיס 2000

galadriel

New member
בעיית פסי גלילה ואופיס 2000

היי, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיות הללו ויוכל לעזור לי: 1. קניתי מחשב חדש לפני כחודש-פנטיום 3 חזק ביותר מכל הבחינות אבל אני נתקלת בבאג מאוד מעצבן:הרבה פעמים שאני נכנסת לאינטרנט וסוקרת דפים לאורכם, מגיע רגע בו פס הגלילה נתקע,סמן העכבר נעלם, ופס הגלילה ממשיך לרדת למעטה מעצמו בלי שיש לי שליטה יותר על המחשב ואז המחשב נתקע. אמרו לי שאולי זה בגלל התנגשות התקנים אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל לתקן את זה. 2. התקנתי אופיס 2000 עברי ומשום מה בתפריטים למעטה (קובץ,עריכה...) המילים הפוכות. בשאר הדף אין בעיית עברית. אם מישהו מוכן להסביר לי מה לעשות, אני אשמח.

eYaL

New member
בערך..

אז בקשר לבעית הבאג - באיזה דפדפן את משתמשת,ובאיזה גירסא כדאי גם לבדוק האם זה קורה כשאת גוללת עמודים עם תוכן מסויים ,כמו עמודי פלאש, או שזה נתקע באופן קבוע על כל סוג עמוד בקשר לבעיה השניה, כניראה ומערכת ההפעלה שלך אינה תואמת לשפת ההתקנה של האופיס. יכול להיות והמערכת שלך היא ENABLED והאופיס הוא עברית,מה שיותר חוסר תאימות ומביא לבעיה זו. eYaL

galadriel

New member
צדקת לחלוטין בקשר לבעייה השנייה!

ובכן יש לי אקספלורר 5 ועדיין זה נתקע בכל אתר לא רק באתרים כבדים. ובקשר לבעיית האופיס-יש לי ווינדוז 95 enabled ואופיס 2000 עברי. זה אומר שאני לא יכולה להתקין את זה כך? יש איזו דרך לפתור את הבעייה?

eYaL

New member
תגובה

אז ככה... נתחיל קודם עם האופיס. עד כמה שאני מבין,ומנסיוני האישי,לא כדאי ,ובטח שלא מומלץ להתקין גירסא עברית של תוכנה על מערכת שהיא ENABLED כדאי שתבדקי אם בהתקנת האופיס יש אפשרות להתקין אותו בצורת ENABLED. אם אין כזו אפשרות,נסי פשוט להתקין שוב. אגב..אני לא בטוח שאופיס 2000 ומערכת וינדוס 95 זה שילוב טוב.. (אבל זה כבר שיקול שלך) ולבעית האקספלורר.. באיזו גירסא של אקספלורר מדובר? (עברית\ENABLED) נ.ב אם תוכלי לשדרג לוינדוס 98 זה יפתור לך הרבה צרות.. eYaL

למעלה