בעיית פרעושים קשה בבית

nadav2605

New member
בעיית פרעושים קשה בבית

שלום, יש לי חתול פרסי. בגללו כל הבית מלא בפרעושים (הממש ממש קטנים האלה בגודל חצי מילימטר שקופצים גבוה). הרגליים שלי עקוצות ואני גם רגיל לעקיצות חרקים ככה שכל עקיצה הופכת למשהו ענק ולאחר מכן פצע מדמם. אני כבר לא יודע מה לעשות. הזמנו ריסוס מקצועי וזה עזר לחצי שנה ושוב יש פרעושים. אשמח לדעת אם יש תרסיס לגוף שאוכל לרסס על עצמי כדי למנוע עקיצות של הפרעושים. בתודה מראש, נדב.

אתם מטפלים בחתולה נגד פרעושים בקביעות?

חייבים לטפל כנגד פרעושים כל הזמן, חורף וקיץ. האם אתם עושים את זה? באיזה חומר אתם משתמשים?

nadav2605

New member
אנחנו מטפלים בו, לא בקביעות. בכל מקרה

ברור לי שהיה צריך לטפל בו יותר טוב, השאלה עכשיו מה עושים כרגע כשהפרעושים כבר בכל הבית בכל מקום (חוץ מלהזמין ריסוס מקצועי כי את זה אמא שלי לא מוכנה לעבור עוד פעם). האם יש ריסוס שאני יכול בעצמי לרסס בחדר? האם יש ספריי שאני יכול לרסס על עצמי כדי שלא יעקצו אותי?

שלום נדב

אני מבין למצבך הנוכחי ויש לכך פיתרון אך עליך לעשות בדיוק את מ שאומר לך! מוכן? ככה: ישנו חומר הדברה בשם "פולריס 40" החומר הינו חזק מאוד ומכיל זרחן אורגני, את קונה זאת בחנות לחומרי גינון ובניין עלותו כ 170 ש"ח לליטר אחד! את לוקח פקק אחד מזה ומערבב עם מים בבקבוק של ליטר וחצי.לוקח את החתול מחוץ לבית ומורח על גופו את החומר במעורבב, שים לב, אסור לך בשום פנים ואופן לפגוע לחתול באיבריו האנטימיים, ואסור לפגוע לו בראש, קרי עיניים,פה ואף! במידה ולא הבנת משהו כהלכה אשמח לעזור לך ופנה אליי למייל [email protected] בהצלחה!!!

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאלף, אני לא יודעת אם אתה באמת מבין באילוף אבל בהדברה אתה בהחלט לא מבין!!! פולריס 40 יהרוג את החתול, פשוטו כמשמעו. הפולריס אומנם מתאים לכלבים אבל קטלני לחתולים!!!! אין להשתמש בשום פנים ואופן בפולריס 40 על חתולים ואף לא בשטח שבו יש חתולים!!!!!!! אם אתה לא בטוח בתשובות שלך אז אל תענה.

שלום נדב

אני מבין למצבך הנוכחי ויש לכך פיתרון אך עליך לעשות בדיוק את מ שאומר לך! מוכן? ככה: ישנו חומר הדברה בשם "פולריס 40" החומר הינו חזק מאוד ומכיל זרחן אורגני, את קונה זאת בחנות לחומרי גינון ובניין עלותו כ 170 ש"ח לליטר אחד! את לוקח פקק אחד מזה ומערבב עם מים בבקבוק של ליטר וחצי.לוקח את החתול מחוץ לבית ומורח על גופו את החומר במעורבב, שים לב, אסור לך בשום פנים ואופן לפגוע לחתול באיבריו האנטימיים, ואסור לפגוע לו בראש, קרי עיניים,פה ואף! במידה ולא הבנת משהו כהלכה אשמח לעזור לך ופנה אליי למייל [email protected] בהצלחה!!!

only god

New member
זהירות מעצת אחיתופל

מאלף מס' אחד - אל תדבר שטויות. אני לא יודע מי אתה ומה ההכשרה שלך אבל אל תמליץ על דברים כאלו. פולריס עפ"י ההגדרה מתאים לצאן ובקר בלבד. המוכרים בחניות והוטרינארים ממליצים בהסתיגות וכסת"ח על טיפול בכלב עם המוצר גם זה במינון של 1 ל400 ז"א ליטר פולריס על 400 ליטר מיים. אני חושב שכדאי שתתחיל ללמוד את הנושא אם יש לך פנסיון. אתה תגרום הרבה מאד נזק בשיטה הזאת של ניסוי וטעיה. בהצלחה

שלום לך מעצת אחיטופל.

ידידי אתה בהחלט צודק וישנו סוג אחד של פולריס שבהחלט מתאים רק לצאן ולבקר וזהו החומר הדברה שאינו מורשה לריסוס על בעלי חיים אחרים, אך יחד עם זאת, ישנו חומר הדברה נוסף שגם כן נקרא פולריס 40 שהינו מורשה להדברת כלבים וחתולים אז ראשית תבדוק את עצמך לפני שאתה כותב שורות באתר זה ובכלל. שנית לשאלתך מהן הכשרותיי? אענה לך כי אחרי 12 שנים בצה"ל כמאלף ראשי ביח' ובנוסף 3 וחצי שנים בארה"ב כמאלף משטרת ניו יורק סיטי נסיון יש לי והרבה....ופנסיון יש לי כבר קרוב ל5 שנים ואשמח ללמוד ממך דבר אחד או שתים על פנסיון ועל בעלי חיים בכלל באם אתה איש מקצוע מוסמך ואמיתי.... תודה שוב!

סליחה..

צודק... לא הייתי צריך לשפוט אותך בצורה כזאת כ"כ מהר! סליחה. לגבי החומר אני לא מכיר עוד חומר בשם הזה אבל אני אבדוק... לילה טוב

אתה שוב טועה ומטעה

פולריס 40 הוא חומר ייעודי להדברה לצאן ולבקר. לא קיים פולריס ייעודי לכלבים. מה שכן, ניתן להשתמש בפולריס 40 על כלבים מבלי שזה יעשה להם נזק, כל זמן שמוהלים במיהול נכון. חתולים ימותו, פשוטו כמשמעו, אם ירססו אותם בפולריס ואני רואה מספיק חתולים גוססים במרפאה שהבעלים החוכמולוגים שלהם החליטו לעשות זאת. ההמלצה היא לא רק להמנע לחלוטין מריסוס חתולים בפולריס אלא גם להמנע מריסוס שטח שבו יש חתולים. אני שוב ממליצה לך להמנע מהמלצות בנושאי הדברה בהם אתה לא מבין.

../images/Emo62.gifיש פיתרון חוץ מהדברה מיקצועית...

זה דורש ממך לבצע סידרת פעולות.... 1. קנה לחתול אמפולות נגד פרעושים - אדונטיקס (לא אדוונטג' - זה הישן והוא כבר פחות טוב). 2. כל בד שיש בבית (אני מקוה שאין לך פרעושים בארון בגדים) יש לכבס בטמפרטורה מקסימאלית לפי סוג הבד. בעיקרון אני גם ממליץ לקנות ספרי םרונטליין ולרסס את המצעים ואז לכבס בהרתחה. 3. יש לבצע שטיפה יסודית מאד של הבית (להתחיל באיזור שפחות נגוע בפרעושים ולהתקדם לכיוון האיזורים היותר בעייתיים) יש לשטוף עם אקונומיקה. 4. יש לרסס ספרי פרונטליין בכל מקום שלא אוכלים בו או ישנים עליו (לא על המזרן והכרית ולא על השיש וכלי האוכל - כל שאר המקומות כן!!) אני לא בטוח שזה יהיה זול יותר או קל יותר ממדביר - אבל זה הפיתרון הכי טוב שאני יכול להמליץ עליו התחשב במגבלות שהטלת. בהצלחה

Sweet Fantasy

New member
אתה בכח רוצה להרוג בע"ח?

אני מבקשת שלא תגיב יותר בנושאים אלו, אתה מסכן חיים (לא צוחקת) האדוונטיקס רעיל!!! לחתולים! וזה רשום בפירוש על האריזה, זה חומר חזק שמיועד לכלבים לקטילת קרציות, ויכול להרוג חתול מהרעלה. האדוונטג' יעיל ביותר ומספיק לפרעושים. אני מאוד מקווה שהחיות בפנסיון שלך לא מקבלות את הטיפולים שאת ממליץ עליהם.

סתם לידיעה....אדונטיקס

כמו שיש אדונטג' לכלבים ולחתולים כך גם אדונטיקס. אם את לא מודעת למוצרים שיש בשוק אז תתעדכני. אני עובד עם המוצרים האלו. לא אמרתי בשום שלב לשים אדונטיקס לכלב על החתול. אז אל תכפישי סתם. אני דורש את התנצלותך על הדברים שנאמרו לעיל. אין לי שום חובת הוכחה לגבי הידע שלי אבל סתם לידיעתך: ההתמחות שלי היא תזונת בעלי חיים וטיפול בהם. אנא ממך אל תגיבי בצורה כזאת ובטח שלא בפורום. אם יש לך בעיה ספציפית עם מה שנאמר את מוזמנת כמנהלת הפורום לרשום לי מסר אישי. תודה רבה. (אני לא מאלף מספר 1 שבאמת רשם דברים שלא כ"כ מסתדרים עם ההגיון הבריא והגבתי על כך בפורום)

Sweet Fantasy

New member
ולאחר התגובה הזאת

שטוענת שאני חסרת הידע במוצרים שיש בשוק, אשמח אם תבהיר לעיניי כל את המסר של שמתנצל בפניי ואומר שאני צדקתי (לא שאני צריכה, אני לעומתך אומרת דברים כשאני בטוחה בהם, ואם לא אני מציינת שאני לא בטוחה) כמו שכתבתי לך במסר, אין סיבה שאני אכתוב לך במסר אישי שאני לא מסכימה אם קיימת סכנת חיים, והתגובה שלך, במידה והייתה נעשית ע"י שואל השאלה והחתול אכן היה מטופל באדוונטיקס הוא היה פשוט הורג את החתול, אז כן - חשוב היה לבהיר לעיניי כל שחור ע"ג לבן שאדוונטיקס רעיל! לחתולים. וכשאתה אומר התמחות מזה אומר? האם יש לך תעודה שעודה אותך למומחה? או שהחלטת לבד? אשמח לדעת.. ולסיום - מצטערת אם נפגעת מתגובתי, אבל חשוב לי קצת יותר חיי החתול מאשר לא לפגוע בך.

לא קיים שום חומר ששמו "אדוונטיקס לחתולים"

והאדוונטג' הוא לא החומר הישן. אדוונטג' נועד להדברת פרעושים ואדוונטיקס להדברת פרעושים וקרציות, על כלבים בלבד!!! שימוש באדוונטיקס על חתולים ייגרום להם להרעלה קשה שללא טיפול וטרינרי אינטנסיבי הם ימותו ממנה. חוץ מזה, אשמח לשמוע מהיכן רכשת את ההתמחות בתזונת בעלי חיים.

למעלה