בעיית פתיחת אפליקציות Office ב-Treo

• פותח הנושא CCNA
  • פורסם בתאריך

CCNA

New member
בעיית פתיחת אפליקציות Office ב-Treo

שלום רב לכל חברי הפורום ומנהליהם: כבר זמן רב שאנני מסוגל לפתוח אפליקציות Office כגון: word, excel הנשלחים אליי בדוא"ל. המכשיר הוא TREO 650 עם גירסת ה-ROM העדכנית. חשבון דוא"ל POP3. התוכנה איתה אני עובד עם אפליקציות Office ב-Treo 650 היא Documents to go. אני עובד גם עם versamail וגם עם Snappermail בעבודה עם דוא"ל ועם שניהם אנני מצליח לפתוח קבצים אלה. הקטע המוזר הוא בעבודה עם versamail כאשר אני מנסה לפתוח למשל קובץ וורד, אני מקבל winmail.dat. לעומת זה בעבודה עם snappermail אני מקבל הודעה שלא ניתן לפתוח קובץ זה. אודה לכם במידה ותוכלו לייעץ לי לפתור את הבעיה.

CCNA

New member
תודה על תגובתך...

בעבר קראתי מאמר המיוחס לבעיית Winmail.Dat המופיע בתור הקובץ המצורף ב-Treo, לא כ"כ מוצא את מאמר זה כרגע, אך זכרתי שזה קשור למי ששולח את אותו דוא"ל, בפורמט Rich Text . יש משהו בדבר?

Sanchik

New member
ל yaniv79

שלום רב ! האם יש לך (או למישהו) ניסיון עם D2G 9 בצרוף HebrewtoGo של PILOC ? האם קיימת שם בעית גופנים עבריים? בתודה SANCHIK נ.ב. האם EYRON עתידה לפתח עברית גם למכשירים מדור ה"ישן" כמו T5 ו TX ? מקווה שעברית של EYRON לא משבש IR.

yaniv79

New member
ניסיתי את D2G 9, עברית לא נתמכת כלל

כרגע הגירסא העדכנית שמשווקת עם מכשירי פאלם היא 8.003 שמצורפת ל680. העברית של איירון מותאמת כרגע ל680 בלבד, אני לא יכול להגיב לגבי תוכניות עתידיות. יניב

CCNA

New member
טוב אז ככה...

שידגרתי את Documents To Go לגירסא יותר 7.06 מגירסא 7.01 באמת פתר את הבעיה אך, משום מה שאני פותח קבצי וורד אני רואה את העברית כגי'בריש למה?

לא רוצה

כבר יש לי עברית. בטריאו יש לי פארגון - טופ בפוקט - אירון אך יש לי גם רישיון של PDAC. סתם רציתי לדעת איך זה בהשוואה לעברית אחרת בפאלם ושלהם בפוקט. אני אקנה טריאו 680 רק אם חס וחלילה ה650 יפסיק לעבוד והתיקון יהיה יקר.

למעלה