בעיית קבלת תשלום דרך פייפל

blackmore1

New member
בעיית קבלת תשלום דרך פייפל

חברה יש בעיה! מה קורה למה לא ניתן לקבל תשלום דרך פייפל אני כבר שנה עובד אם פייפל ואף פעם לא קרה שלא יכולתי לקבל תשלום הם פשוט חסמו את את אחת האפשרויות. לא ניתן לאשר קבלת תשלום. מישהו אולי יש לו תשובה מנומקת יותר מה לכול הרוחות קורה שם. קראתי את התגובות הקודמות לא ממש קיבלתי מענה לצערי. תאמינו לי מרוב יאוש התקשרתי לפייפל אחרי המתנה לא מפתיעה של חצי שעה בקו ענתה לי נציגה שהעבירה אותי לעוד נציגה שלא ידעו להסביר לי מה הבעיה. יש לי אחיין בן 3 עם מנת משכל גבוהה יותר משלוש הנציגות שדיברו איתי ( תאמינו לי אני לא מנסה להצחיק ). אם למישהו יש איזשהו רעיון או הסבר הגיוני אני כן בשבלכם. תודה על ההקשבה ההיתי חייב לפרוק את זה על מישהו.

vinyl

New member
שאלה קשה

לא נראה לי שיש פה מישהו שבכלל מבין מה הבעיה, גם אני לא, הגוף היחיד שיכול לעזור לך זה רק פייפל בעצמם, לידיעתך,בפייפל ישנה ישראלית נחמדה, שדוברת עברית (מן הסתם) הייתי מציע לך להתקשר לפייפל.לבקש לדבר עם דובר עברית. וסביר להניח שיעבירו אותך אליה. אגב שמה איריס, תוכל אולי לבקש אותה ישירות, אני כבר דיברתי איתה מספר פעמים והיא עזרה לי מאוד, בהצלחה

ACE OF SPADES

New member
אני מנסה להבין מה זאת בדיוק התקלה הזאת,

אני עדיין לא הבנתי אם זאת תקלה במשיכה מהחשבון לבנק או תקלה בקבלת כספים מלקוחות... מישהו מוכן לענות על השאלה הזאת?

אם זו הבעייה שיש לי אז הבעייה הי בקבלת כספים

מלקוחות (ללא חשבון בנק) לא ניתן לעשות זאת ללא הכנסת פרטי חשבון בנק (בעייתי למי שאין) זה ללא ספק BUG וזה פשוט לא יאומן שחברה שרוצה שיקחו אותה ברצינות מאפשרת לתקלה כזו להימשך כ"כ הרבה זמן זהו פרקתי.

blackmore1

New member
ניסיתי לדבר אם הנציגה הישראלית

ניסיתי לדבר אם הבחורה הישראלית לא ההעבירו אותי אליה הנציגות עצמם התעקשו משום מה הם לעזור לי רק אחרי חצי שעה של שיחה אני כבר התיעשתי לבד. והבעיה היא רק בקבלת הכסף מישהוא יודע עד כמה התופעה רחבה, יש פה אנשים שטענים שבכול החשבונות הישראלים יש את הבעיה של לאשר קבלת כסף. תודה על התגובות אין עלכם.

vinyl

New member
לא אמרתי "נציגה ישראלית"

מדובר בנציגה מטעם פייפל שבעצם מתפקדת כמו כל נציג שמעבר לקו בפייפל,ומטפלת בכל הפונים, אלא שבמקרה היא ישראלית, לא נראה לי שהם חיפשו דווקא מישהו ישראלי וזה אמיתי!

הודייה1

New member
פייפל

שרשר לאתמול יש להם תקלה אם החשבונות הלא אמריקאים חשבונות לא מאושרים.

גוזי2

New member
אמרו שבוע לפני יומים

פשוט מאוד לא ראוי ל PAYPAL היתי בטוח שהם יותר רצינים .

ACE OF SPADES

New member
ככה זה שחברה משמשת כמונפול באיביי , אין להם

מתחרים ולכן הם יכולים להרשות לעצמם הרים וגבעות , הרי מה אפשר לעשות? לעבור לחברה אחרת? אז זהו שלא.

evilihi

New member
אנחנו כרגע על הקו עם פייפאל

התקלה עדיין קיימת - הם לא יודעים מתי זה יטופל. אני כרגע תקועה עם 5 אנשים שמנסים לשלם. הם אמרו עד שבוע ביום רביעי. עכשיו הם עדיין אומרים "עד שבוע". כתבתי לאנשים שאני אודיע להם מה קורה, אבל איך זה נראה בתור לקוח?? פשוט בושה.

ACE OF SPADES

New member
יכל להיות שגם אי אפשר לתת ביד?

כלומר יכל להיות שאי אפשר לתת הצעה על מכירות פומביות שלכם?

evilihi

New member
אין בעיה לתת ביד

(אוי זה נשמע רע בעברית...) אבל יש בעיה רצינית מאוד עם התשלום...פשוט חוצפה שלא תאמן

למעלה