בעיית קליטה או משהו אחר?

frankthe2

Active member
הי אתמול דיברתי בטלפון, פתאום השיחה התנתקה, ניסיתי לחזור אל מי שדיברתי איתו, הטלפון לא זמין, מתקשר למישהו אחר - הטלפון שלו לא זמין, כולם לא זמינים? ביקשתי מהשכן שיתקשר אלי - אני לא זמין. עשיתי הפעלה מחדש לפלאפון - חזר הקו, כולם זמינים הכל טוב
היום אותו סיפור - אני מדבר בטלפון פתאום השיחה מתנתקת, אני בודק - אין לי קליטה, אי אפשר להוציא שיחות ואי אפשר לקבל, האינטרנט גם מת, הפעלה מחדש של הפלאפון - הכל חוזר לחיים.
מה הבעייה? המכשיר או הסים? משהו אחר?
סמסונג a71 בן שנה וחצי, סים של 012 בן 7-8 שנים...
תודה!

Permafrost

Well-known member
הי אתמול דיברתי בטלפון, פתאום השיחה התנתקה, ניסיתי לחזור אל מי שדיברתי איתו, הטלפון לא זמין, מתקשר למישהו אחר - הטלפון שלו לא זמין, כולם לא זמינים? ביקשתי מהשכן שיתקשר אלי - אני לא זמין. עשיתי הפעלה מחדש לפלאפון - חזר הקו, כולם זמינים הכל טוב
היום אותו סיפור - אני מדבר בטלפון פתאום השיחה מתנתקת, אני בודק - אין לי קליטה, אי אפשר להוציא שיחות ואי אפשר לקבל, האינטרנט גם מת, הפעלה מחדש של הפלאפון - הכל חוזר לחיים.
תודה!
האם כל ההתרחשויות הללו ארעו באותו מקום פיזי ?
כאשר זה מתרחש האם המכשיר טוען כי "אין SIM", או שהוא ב- "Flight mode" ?

JEK12345JEK

Well-known member
תודה!
הגדרות STK
להחליף סים
להיכנס לסניף משווק של פרטנר/012 MOBILE לבקש סים ברזל של 012
לחזור הביתה ומהבית להתקשר לשירות לקוחות ולבקש לאקטב/להצליב את המספר שלך מהסים הישן לסים החדש
כל הסיפור לוקח כמה דקות מקריאים את המספרים הקטנים שעל הסים החדש לשירות הלקוחות ואחרי כמה דקות המספר עובר לסים החדש
מכבים ומדליקים את המכשיר וזהו

למעלה