בעיית קליטה

HUhybrid

New member
בעיית קליטה ../images/Emo44.gif ../images/Emo31.gif

אמנם מתקפת השיגעון של הריאליטי-
לא ממש סחפה אותי עד הלום (ולא בגלל, שאין לי "ייס"), אבל די הסתקרנתי כבר קרוב לחודש לראות מה יש לקבריניטי "תפוז" להציע, ויותר מכך- מה יש לגולשים עצמם. אז כמו מלפני אות חודש אומלל, גם כעת אני נכנס בהתרגשות מרובה למדור ה"בלוג
", ומנסה להיכנס לשידור כלשהו, שאיננו הפופולרי ביותר כרגע (זה שמסומן ברקע אפור מעל כל השאר). הבעייה המרה היא, שאני תמיד מקבל את השידור של הפופלארי ביותר, ולא משנה עד כמה איכנס לאחרים שוב ושוב ואבצע ריפרשים ובדיקת חיבורים של פלאג-אינים, זה כל הזמן יחזור על עצמו: אותו שידור פופליסטי. נכון לכתיבת שורות אלו זה השידור של הבלונדינית, אבל אני ביקשתי את הסטלן.

F00D Is G00D

New member
הבעיה

הבעיה שאתה מתאר לא ממש נפוצה אבל אני אתן לך תגובה! כשאתה נכנס מומלץ להיכנס דרך העמוד הראשי ישר לאחד הבלוגים, שים לב ברגע שתעבור דרך ה"זיפזופ" שבחלון הבלוג לא תוכל לבצע רענון. ברגע שתבצע רענון זה יחזור לך אל השידור הראשון שנכנסת אליו מהדף הראשי (blogtv.tapuz.co.il) סבבות מקווה שעזרתי

HUhybrid

New member
סבבות למוחות ../images/Emo3.gif

אם כוונתך דרך העמוד הראשי הזה, ובכן- כך אני גם מנסה. אם למשל אני נכנס עכשיו לבלוג "Mלך הסטלנים", אני מתחבר אוטומטית לחדר שלו בצ'אט, אבל מקבל בסופו של דבר את השידור של "לא רק בלונדינית", במקום את שלו (באופן כללי: זה שכרגע הפופולרי ביותר), ואין לי מושג למה זה קורה. ניסיתי גם לנקות מטמון דפדפן והכל, אבל נאדה. הבעייה נותרה בעינה, ואפילו לך אין שמץ של מושג כיצד לפתור אותה, או מה הגורם שלה.

HUhybrid

New member
ואחרי לחיצה על "כניסה"...

אני מתחבר בצ'אט לאיזה חדר (oranitt) והמצלמה משום-מה לא פעילה או שמשהו דפוק פה (כתוב מתחבר, אבל נורית הבקרה אדומה והוידאו לא מופיע)

HUhybrid

New member
הו הנה

אחרי זמן-מה זה התחבר ואני רואה כעת את השידור של אותה אחת.

F00D Is G00D

New member
הבהרות!

מה זה השידור של אותה אחת? הפופולרית? ושים לב להבהרה הבאה! בתמונה, אני לא רוצה שתלחץ על הכי פופולרית ואז העברות בחדר! כנס ישר לאחד החדרים! כי אחרת ברגע שתרענן זה ירענן לך הכל

F00D Is G00D

New member
תמתין 40 שניות

ואז תופיע התמומנ.. באמת קצת סבלנות. זה אינטרנט לא חללית!

HUhybrid

New member
כנ"ל לגבי המעבר בין החדרים?

עד שיופיע השידור החדש לפי החדר, שאליו אני נכנס? למה אין איזשהו מנגנון או פונקציה שמודיעים לך להמתין או מביאים פס המתנה עד שכל המשאבים הדרושים מגיעים כדי להתחבר לשידור? 40 שניות, לפחות והיו מודיעים על כך באיזשהו מקום. המערכת כאן איטית מאוד.

HUhybrid

New member
פתחתי את תיבת הגלילה שליד

ובחרתי שידור אחר... אבל אחרי זמן המתנה של כ- 10 שניות קיבלתי שוב את הקודם (האוריינית). זה יהיה ממש לא נוח אם אטצרך כל הזמן לתנתק ולהתחבר מחדש או להיכנס לשידור כלשהו בצורה ידנית כמו זו, שהראית לי ממקודם.

HUhybrid

New member
אוקיי, עכשיו הכל בסדר ../images/Emo127.gif

תודה על סבלנותך ועל עזרתך!

F00D Is G00D

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

שמח לעזור

למעלה