בעיית רטיבות בתקרת האמבטיה המשותפת

yosi7390

New member
בעיית רטיבות בתקרת האמבטיה המשותפת../images/Emo144.gif

בתקרת חדר האמבטיה שלנו ישנם "נטיפי" מים שמטפטפים עלינו הבעיה היא שתקרת חדר האמבטיה שלנו היא למעשה רצפת חדר האמבטיה של השכן לנו אין כל צנרת בתקרה ולהערכתי הנזילה היא מן הצנרת בריצפת חדר האמבטיה של השכן ראשית מה ביכולתי לעשות מבלי להטריד את השכן ?( שכן קרוב לוודאי בעייתינו לא ממש תזיז לו) האם עליו לשאת בעלויות התיקון ? ומה עושים אם הוא לא מעוניין לתקן את הבעיה ? במידה ואני בעל ביטוח לדירה, האם אני מכוסה בעניין זה ?(צד ג´) אנא עיזרו לי !!!
יוסי נ.ב. המבנה בו הננו מתגוררים הינו בן 2 קומות כשאנו מן הסתם גרים בקומת הקרקע והשכן מעל

yeuda

New member
הבעיה של השכן

שלום, ברור שהנזילה היא של השכן. אתה לא יכול (ולא צריך) לתקן את הבעיה. הצנרת הלא תקינה היא שלו והוא חייב לתקן אותה - וכן לתקן נזקים שנגרמו לדירה שלך (אתה צד ג´) אז על תוותר - לך תדבר איתו - בסופו של דבר זה לטובתו (כל רגע הנזק גדל) בהצלחה יהודה

נחדד התשובה שכבר קיבלת....

א. אין שום אפשרות תיקון מדירתך ! ב. חובת התיקון היא של שכנך. ג. הביטוח שלך איננו מכסה הנזק ואילו רק הביטוח של השכן יכסה זאת... ד. אם הדייר יסרב , עליך לפנות מיד למפקח על הבתים המשותפים שיושב בצמוד למשרדי הטאבו( לישכת המקרקעין) ולקבל צו לביצוע התיקון ע"י שכנך (זה תקף כמו פס"ד) וחזיתי במקרים שניתן צו פריצה לדירת סרבן לצורך תיקון עצמי וחיובו בהוצאות. מסקנה- אם שכנך משחק אותה מטומטם או רשע -לא יסייע לך טוב ליבך !!!

עליות תיקון../images/Emo88.gif../images/Emo50.gif

הבעיה היא בעיה , השאלה היא מהו טיב היחסים שלך עם השכן ממעל? על השכן ממעל לתקן את הנזילות על חשבונו . זה מה שהחוק אומר אבל שוב פעם השאלה האמיתית מהו טיב היחסים?

למעלה