בעיית שוודיה. כן, הגיעו מים עד נפש

baderez

New member
בעיית שוודיה. כן, הגיעו מים עד נפש

לא אגיד שנמאסת, כי אז אני גם אוכל להגיד על היוגורט שנמצא במקרר של סבתי מחנוכה 94' שהוא החמיץ.. אבל את כבר עולה על העצבים.. שבדיה היא כרגע גן-עדן לאיסלאם, וגדולי המומחים כבר יושבים עם הסטופרעד ומחכים לרגע שיתחילו המהומות. סיר לחץ מוסלמי שיתפוצץ, רק שההבדל הגדול בין שבדיה לבריטניה וצרפת הוא ששבדיה היא שבדיה.. מדינה שקטה עם אנשים שקטים שלא יודעים מהיא אלימות גם אם ירצו.. השוודים די אימפוטנטים ביחס לשאר מדינות אירופה, וספק עם מאז הוויקינגים מישהו שם יודע אגרסיביות-מהי.. בכל המקרים, בהם היית התקוממות של המיעוט המוסלמי בבריטניה או בצרפת, נסיונות הגישור וההרגעה היו משניים לכוח, שהממשל הראה ורצה להראות. משהו בסגנון- "אני יותר חזק ממך! בוא נשלים וניהיה חברים.." המדיניות הזאת עבדה ותמשיך לעבוד על סוג האוכלוסיה הבעייתי הזה. רק ששבדיה היא שבדיה.. אחד ההבדל הבולטים בין שבדיה לבריטניה וצפרת הוא שדברים אנטי ישראלים הבאים משלטונות שבדיה הם אמת ובאים ממחשבה (יחד עם חיזוקים מקומיים של קהילות איסלמיות למינהם) טהורה וחד צדדית על "דרכי המלחמה והכיבוש של הישראלים" כלפי הפלסטינאים.. לעומת זאת, התבטאויות אנטי ישראליות (או שלפחות מתפרשות ככאלו) הבאות מכיוון ממשלות בריטניה וצרפת, שאנו שומעים מידי פעם, הם ברובן הגדול פוליטיות בלבד, ואינן באות מטעמים אידיאולוגים.. סבלונתם של הבריטים והצרפתים (לבנים-נוצרים) פקעה מזמן, רמת הסובלנות שם כלפי ערבים ומוסלמים יכולה לעיתים לשים בכיס הקטן את הבעיה הדומה שיש בארצנו. אני צופה שהזעזוע הכי גדול באירופה מאז מלחמת העולם השניה-יתחיל שם. אני גם צופה ששבדיה (ואני מתכוון לשבדיה של השבדים, לא של יוצאי מדינות האיסלאם)תעבור תהפוכה פטריוטית משמאל לימין, ואף תהפוך לאחת החברות והתומכות הגדולות של ישראל ,ללא פשרות! רק עניין של זמן..

a e q u i t a s

New member
אני מניח שאתה מקשר את דברים אלה

אני מניח שאתה מקשר את דברים אלה, לביטול שבדיה בתמרונים האוירים המשותפים של מדינות אירופה, לאחר יוודא הדבר שחיל האויר הישראלי מתכוון לקחת חלק פעיל, וגם בהחלטת ממשלת שבדיה לאשר לנציגי ממשלת חמאס להגיע לאדמת שבדיה על מנת לגייס כספים לחמאס... ובעצם מתכננת לעזור לחמאס לפרוח. אגב תגובת ממשלת שבדיה : דובר ממשלת שבדיה הודיע אתמול (יום ד', 26.4.06) כי מדינתו לא תיטול חלק ב בתרגיל האווירי מפני ש"דבר השתתפותה של ישראל משנה את מהות התרגיל". רק יותר מקומם ומרתיח! בכל מקרה, שבדיה מאבדת אט אט את אמינותה ואת הרלוונטיות שלה במוערבות בתהליך השלום במזרח התיכון, בסופו של דבר מי שהכי יפסיד זה שבדיה...

baderez

New member
הנזק האמיתי לשבדיההוא לטווח הרחוק..

שבדיה היא טרף כל כך קל עד שהם לא מבינים כמה.. דברים עוד ישתנו.. אגב, אני מוחמא מאד מהתעניינותך בדברים שאני כותב.. סחטיין

למעלה