בעיית שום

משומשוו

New member
בעיית שום

בד"כ אני שם ירקות בתנור כתוספת לבשר, בטטה, תפו"א, בצל ושום בקליפתו אותו אני מוסיף ב 10 דקות האחרונות של הצלייה, אבל יותר מפעם אחת, חלק משיני השום מתפוצצות על כל פני השטח של התנור ואז גם יש פחות שום לאכול וגם יש תנור לנקות. למישהו יש פתרון ? תודה מראש מושמשוו
 

Master Stav

New member
עוטפים בנייר כסף ומכניסים ל30 דקות

שום יוצא רך ולא מתפוצץ לשום כיוון
 

בלוביי

New member
אני אישית חותכת את ראש השום לרוחבו

(חוצה את השיניים ל2) מניחה את החלק החתוך על התבנית. טעים,לא מתפוצץ ויפה בהגשה.
 
למעלה