בעיית שינה...

תירתיר

New member
לאלי ואורית-בבקשה שימו לב!

אני מבינה שאתן חדשות כאן, בבקשה התייחסו לבקשתה של תלמה ואל תציפו את הפורום בהודעות, זה עושה בלאגן שלם! אם אתן לא יודעת לעשות שירשור, כאשר אתן רוצות להתייחס לנושא מסוים שוב- או לכתוב רצף של שאלות, לחצו על ההודעה הרלוונטית כדי שתיפתח, ואז למטה יש "הוספת תגובה" ושם כותבים את התגובה. חוץ מזה-ניתן לפנות למשתמשים בפורום במסר אישי שלא כולם רואים. לילה טוב.

גלסטאר

New member
אז מה ?? בגלל זה צריך לתת תרופות ??

אני לא חושבת שבגיל 16 הילד עוד ישן איתכם במיטה. כפי שאומרים "כל מה שהילד לא יעשה בחתונה לא מטריד אותי היום" וזה אומר גם מציצת מוצץ, עשיית קקי בשירותים, הרדמות עם חיתול מבד וכו' ... אלו דברים שיגיעו מעצמם אם רק תהיו סבלניים. אני חושבת שבמקרים כאלו טיפול תרופתי זה ממש הגזמה. ואגב, גם הבן שלי הולך לישון כל יום ב 10:00 - 11:00 וזה ממש לא מלחיץ אותי (במיוחד שלפעמים הוא ישן צהריים בגן).

בעיית שינה...

כל לילה אני חייבת לשכב לצד בני (בן 4) ובצורה זו להרדים אותו. וכמובן רק במיטה שלי (אינו מוכן בשום אופן במיטתו) וכאשר נירדם אנו מנסים להעביר אותו למיטה שלו אולם,ברגע שמיתעורר רץ במהירות חזרה אלינו. מה עושים????????????????

היי אורית

בני אינו ישן צהריים בכלל. אין לי בעיית שינה איתו. הוא ישן טוב בלילה. הבעיה, היא צורת ההרדמה שלו.וכמו כן שאינו מוכן לישון במיטה שלו.

למעלה