בעיית שיער ><

XxX shusha XxX

New member
בעיית שיער ><

ושוב מן הסתם, תלתלים \: עברתי על כמה עמודים כדי לבדוק שאלות דומות לשלי בנושא אבל לא קיבלתי את התשובה. השיער שלי ארוך נורא, מתולתל נורא ונורא אוהב להתנפח \: ניסיתי לספר אותו בכמה אורכים והבנתי שאני הכי אוהבת שהוא פשוט ארוך מאוד עם דירוג קל. כשהוא קצר אפילו ממש טיפונת זה פשוט לא מתאים לי לפנים. הבעיה שלי עכשיו שהוא נורא משעמם ושפשוט אין לו צורה! אני מנסה לגוון ולנסות כל מיני סגנונות של תיסרוקות אבל אף פעם אני לא יכולה פשוט לפזר אותו, אחרי שעה גג הוא מתנפח בצורה נוראית לא חשוב כמה קרם אני שמה לפני \: ועכשיו לשאלות שלי, ויש הרבה P: 1. סיליקון. ישמצב לתירונות וחסרונות ולפי המידע שכבר סיפקתי נראה לכם שיעזור לי להורדת הנפח? שמעתי שהוא מוריד לחלוטין את הנפח, זה נכון? ואיפה אני יכולה להשיג סיליקון? 2. קרמים. הצעות לקרם תלתלים באמת טוב? אני משתמשת בקרם כבר הרבה זמן ולכן המחשבה לעבור לסיליקון. בשנה האחרונה אני משתמשת בקרם "my way" שהמליץ לי הספר האחרון שהסתפרתי אצלו. 3. ספרים. אני כבר ממש מיואשת מההמלצות של כל החברות שלי. הספרים של כולן נשמעים ממש טובים אבל לכולן יש שיער חלק שקל לספר אותו ולעשות בדיוק מה שהן רוצות, אני מחפשת ספר שידע להגיד לי מה יתאים לי ושיידע לספר תלתלים. עדיפות גדולה לב"ש והסביבה. 4.פוני. חשבתי, כדי לתת איזשהי צורה לשיער לעשות פוני לצד וכמובן להחליק אותו תמיד. אני מניחה שבייביליס הוא הכי טוב (?) אבל יש הצעות? ובכלל, כדאי? =\ אני אמא והשיער שלי נודה לכם על התשובות :) חפרתי

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. סיליקון בדרך כלל הוא מעולה, אבל אין הבטחה שהוא 'יעלים' את הנפח.. על כל שיער זה עובד טיפה שונה, ככה שאני פשוט ממליצה לנסות ולראות. 2.אני אישית לא משתמשת בקרמים, אבל ידוע לי שהקרם 'carin' מעולה לתלתלים.. שווה לנסות
3. בפורום 'יופי וטיפוח אישי' הייתה פעם המלצת השבוע לגבי ספרים בכל רחבי הארץ, אני ממליצה שתריצי חיפוש שם או שתבקשי בתוך הפורום קישור לזה. 4. אני לא ממליצה. אולי זאת רק דעתי אבל פוני פשוט לא מתאים לשיער מתולתל... ובקשר להחליק אותו כמובן אפשר עם בייביליס/פן , אבל את לא חושבת שזה יראה מוזר שרק הפוני חלק וכל שאר השיער לא? אם היית אומרת שיער גלי אז הייתי ממליצה לך לשאול את הספר..אבל כמו שאמרתי כבר לא נראה לי שזה יתאים לשיער מתולתל. בהצלחה

עונה...

לדעתי: 1. סיליקון. יעזור להורדת נפח.....לחלוטין לא אבל הוא מוריד את רוב הנפח בשיער. סיליקון אפשר להשיג (גם) במשביר לצרכן. 2. קרמים. קרם מומלץ לתלתלים הוא נטורל פורמולה הבקבוק הפלסטיק הירוק,קחי את ההכי מתאים לך מבין כל הבקבוקים.בשום פנים ואופן אל תקחי את מחליק ברגע,קחי את זה של התלתלים,יש שם איזה 2-3 בקבוקים לשיער תלתלים (בסדרת נטורל פורמולה הבקבוק הפלסטיק הירוק),במקרה שלך רצוי לא לקחת את "לתלתלים נפוחים"... 3. ספרים. אין לי המלצה אבל תנסי אחד מהספרים של חברותיך,אם יתנו לך פה המלצה על ספר מבאר שבע זה יצתרף לתוך מאגר ההתלבטויות שלך,פשוט תבחרי אחד ותנסי,לא תהי מרוצה תעברי לאחר,במידה וכן תהי מרוצה אני מציעה לך להשאר עם אותו אחד כדי שיכיר את הסגנון של התספורות שאת אוהבת ככה שכל פעם שתלכי להסתפר הוא ידע מה את רוצה.(אחת הסיבות) 4.פוני. לא כדאי להשתמש מדי יום במחליק..אבל כמובן שאם זה רק בפוני אז אני לא מניחה שזאת תהיה בעיה כמו בכל השיער. אני ממליצה על מחליק או על פן.....

m o r i 1 1 1

New member
נטורל פורמולה

אחד הדברים הכי פחות טובים לשיער למרות שהמון המון משתמשים בו הוא נשאר יובלות בשיער וכמה שתחפפי הוא לא יורד פשוט כמו בטון על השיער .

ממש ממש לא....

טוב....חילוקי דעות לגבי קרמים תמיד יהיו......השיער שלי מגיב מעולה לקרם הזה...בנוסף יש לי חברה עם שיער תלתלים דיי נפוח והשיער שלה מגיב לקרם הזה עוד יותר טוב...

yawn

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

נטורל פורמולה הוא פשוט דבק נגרים, וגם אחרי שבוע של חפיפה הוא לא ירד לי... הוא גם ייבש לי מאד את השיער וגרם לנשירה
אישית אני מאד לא ממליצה

בתללל

New member
לי ולך.אותו שיער עם אותן בעיות..והינה התשובות

אני חייבת לציין שלי ולך יש את אותו שיער. פשוט תיארת הכל ואנחנו אותו הדבר חח :) נחמד. 1.תשכחי מיזה אחותי. שום חומר בעולם לא יוריד לנו לגמריי מהנפח. אני איישית לא משתמשת בסיליקון. מרגיש לי סתמי. הספרית שלי שמה לי לפני (!!!!!) הפאן. והאמת שהוא יוצא פצצה. 2.קרמים: אז ככה. עם שום קרם בעולם לא יעזור השיער שלנו ישאר כמו שאנחנו רוצות. לכן..עושים כמו במספרות: קרם ולאחר-מכן מוס. כמובן שביומיום סתם לבצפר לקוקו וכאלה חח לא פזור, אני שמה קרם כרגע אני משתמשת בקרם של אינדולה..שהוא מעולה! הקרם של שוקי זקרי תותח ויש לי עוד קרם שאני שמה בדר"כ לפני המוס של לייף.. הוא לא הכי משהו אבל בשביל לשים לפני המוס או טוב. וכמובן למי שיש $$$ להשים על קרמים ב כייף.. אין על הקרם של מון פלטין. הוא גם מוריד את הנפח. בקשר למוס לאחר הקרם(שבא לך לפזר... ביומיום... בערב וכאלה) אני משתמשת במוס של וולה..שאני ממליצה עליו בחום הוא פשוט עושה את העבודה כמו שצריך! 3.אני מאשדוד, לי אישית יש ספרית שאני סומכת עלייה במיליון אחוז. היא תעשה מה שאני אבקש. היא לא אוהבת לקצר וזה טוב :) אבל ת'אמת? בא לי להחליף, צריך גיוון בחיים /: 4.פוני עשיתי פעם פוני..... עם פאן זה יפה. ואפשר להחליק מידיי פעם.. אבל השאלה היא כמה פאנים את עושה.. כי אם לא הרבה..זה פשוט מכה השיערות של הפוני קצרות ממש כי הן תלתלים.. ותמיד חיב לתפוס אותן למעלה.. אי אפשר פזור וזהו.. 5.הוספתי עוד סעיף.. אמרת שנמאס לך כבר ואת לא יכולה להשאיר פזור... תעשי מה שאמרתי לך עם הקרם והמוס... אם בא לך יותר להשקיע.. יש חומר שנקרא גיללז.. הוא של חברת "מון פלטין" ומשיגים אותו במספרות.. זה החומר שהכי מתאים לתלתלים שלנו.. השיער לא זז, מסתדר, ובעיקר מוריד לנו מהנפח. בקשר לזה שלשיער אין צורה- כה גמני מרגישה ככה כשיו אבלאני בקרוב הולך להסתפר טיפה טיפה (פחד על האורך) אבל בעיקר לדרג, ולדלל, שתיהיה קצת צורה.. חשבתי לעשות גוונים גם..אבל זה כבר סיפור אחר.. חשבת שחפרת?! הינה קבלת וואחד חפירה בחזרה.. מקווה שעזרתי.. ו.. חג שמח !

רוני P

New member
כנסי

אם הוא משעמם אותך , את יכולה לדרג יותר ולעשות פוני לצד [אם נראה לך שזה יתאים לך לצורת הפנים] וכדי שהפוני לא יהיה מתולתל תעשי פן רק על הפוני , מה שאני לא מחשיבה כמזיק. 1.סיליקון מוריד את הנפח לדעתי , בכל מיקרה לא יקרה כלום אם תנסי , אם ישלך שיער שמן מומלץ לשים כמה שפחות , וגם ככה רק 2-3 טיפות ..אפשר להשיג סיליקון בכל חנויות הסופר פארם למיניהן . 2.קרם תלתלים טוב בעיניי , וממה שמעתי שרוב החברות שלי משתמשות-נטורל פורמולה עם הפס הסגול-30 ש"ח מהסופר פארם , לא נדיר ולא יקר - שוב , לא יקרה כלום אם תנסי. גם הקרם תלתלים של קרמה נחמד .. 3.אני לא גרה באיזור ב"ש והדרום,ולכן אני לא אוכל לעזור לך בנושא. 4.כתבתי לך כבר למעלה , ונראה לי שכדאי שאם את עושה פוני-תעשי עליו פן , זאת באמת לא טירחה גדולה מידיי ופן מחזיק יותר זמן ממחליק , וגם נותן צורה יותר יפה .

m o r i 1 1 1

New member
תשובה

קני לך את השמן במרוקאי הוא יעשה לך נפלאות קרם לחות של קארין לתלתלים פשוט נפלא או גלייז של פול מיטשל אשלח לך במסר המלצה לכמה ספרים באיזור הדרום . בקשר לפוני ... רק עם תמונה אפשר להמליץ . בהצלחה .

למעלה