בעיית שמיעה

ventolin

New member
בעיית שמיעה

בן 8 יש לו נוזלים באוזניים,איזה תרופה אפשר לתת?

נרות הופי

אני לא יודעת על תרופת סבתא. אך יש טיפול לאוזניים שנקרא נר הופי. אני מצרפת לך מידע על כך, בהצלחה מיכל נר-הופי היא שיטת טיפול עתיקת יומין שהיתה נהוגה בקרב השבטים האינדיאנים בארצות-הברית ובעיקר ע"י בני שבט ההופי, פירוש המילה הופי היא: "האנשים השלוים".3 שיטת הטיפול הזו היא שיטה שביטאה את אורך חייהם של האינדיאנים ודרכי הטיפול הטבעי במחלות. בשנים האחרונות התגלתה שיטה זו כיעילה מאוד בטיפול בבעיות כרוניות באוזניים (בעיקר אצל ילדים) ומטפלים רבים מיישמים את השיטה יותר יותר גם במערב לאחר שהוכח כי היא יעילה.3 נר ההופי אינו כמו כל נר והוא חלול בקוטר של סנטימטר אחד והוא עשוי בעבודת יד מפישתן, דבש, קמומיל, מרווה מדונג דבורים בתוספת צמחי מרפא ושמנים ארומתיים התורמים לחיטוי האוזן.3 :הטיפול הטיפול מבוצע כאשר קצה אחד של הנר מוצמד לפתח האוזן ואת הקצה השני מדליקים. האש צורכת את החמצן שבחלל הנר, כך נוצר תת-לחץ שגורם לנוזלים, גזים, עודפי שעווה או דלקת לצאת מהאוזן. בעצם נר ההופי משמש כמעין משאבה לחץ עדינה המוציאה את הרעלים והצטברויות אחרות מן האוזן.3 לטיפול בנר הופי השפעה כללית על כל הגוף מכיוון שהאוזן החיצונה מייצגת את כל אברי הגוף, כמו שכף הרגל בתחום הרפלקסולוגיה מייצגת את כל אברי הגוף. לכן, הטיפול בנר הופי עוזר בניקוי רעלים, שיפור תחושה כללית, איזון הגוף, הרגעה וכו', אך הטיפול בנר הופי מאופיין ומזוהה עם טיפול בבעות אוזניים אצל ילדים ומבוגרים ומהווה תחליף יעיל ומוכח אף לניותוחים אצל ילדים.3 :מטרת הטיפול סילוק שעווה עודפת מהאוזניים, שיפור מצבים של סינוסיטיס, כאב גרון, כאב אוזניים, כאבי ראש כרוניים, קשיי נשימה, צלצולים באוזניים, פגיע הבשווי המשקל,נוזלים באוזניים, ירידה בשמיעה ובעיות של נוזלים באוזניים, בעיקר אצל ילדים.3 :יתרונות הטיפול .הטיפול אינו חודרני הטיפול יעיל במקרים רבים של בעיות כרוניות שלא נפתרות בעזרת הרפואה הקונבנציונאלית.3 .הטיפול מרגיע ומעניק תחושת נינוחות והקלה

dusa

New member
רווינסה, זה לא לגמרי נכון

רק בארץ צריך להיות מטפל מנוסה בשביל לעבודה עם נרות הופי. אחותי היתה גרה בלונדון והיתה מביאה לנו לארץ נרות כאלה והיינו עושים אחד לשני. זה כיף אמיתי. ממש מרגיע ומהנה. זה היה הרבה לפני שהנרות האלה בכלל הגיעו לארץ. צריך לקרוא את ההוראות בשימת לב ולבצע. לדעתי העניין של "רק עם מטפל מנוסה" שיש בארץ נועד אך ורק לדבר אחד - לממן את המכללות!!!!

dusa

New member
רווינסרה כמובן ../images/Emo5.gif כנראה שזו השעה..

הבהרה

בטיפול ראשון כדאי מאד לקבל עזרה או השגחה של מישהו שיש לו נסיון/מטפל. אפשר גם לעשות נזק לאוזניים אם משתמשים לא נכון ואני מכירה אישית הרבה פעוטות ואנשים מבוגרים שהתלקחה אצלם דלקת אוזניים קשה בעקבות שימוש לא מבוקר בנרות ההופי.

dusa

New member
מודה ומתוודה

שלפעוטות לא הייתי עושה. ועד כמה שידוע לי מומלץ לא לעשות יותר מתדירות של פעם בשישה חודשים.

נרות הופי מותר בתקופות מסוימות

ולאנשים מסוימים לעשות גם פעם בשבוע. אבל לשם כך בדיוק ממליצים ללכת למטפל ברפואה משלימה לפני שמתחילים את הטיפול. כמו כן חשוב לדעת שאין לעשות נרות הופי למי שיש חור בעור התוף. יש עוד התוויות נגד, אך זו החשובה שבהן.

למעלה