בעיית תשתית

frankthe2

Active member
שלום לכולם!
אני בבעיית תשתית וצריך עיצה.
הסיפור בקצרה - אנחנו מרחיבים את הבית ובונים ממדים. כל השכנים 3 קומות. יש לנו תשתית חיצונית של בזק שצריכה לעבור מקום - הקיר עליו נקודת החיבור של בזק לבנין הולך להיות הקיר של הממד. הייתה גם תשתית של הוט - הוט העבירו את התשתיח שלהם אחרי שבוע שהשכנים הגישו את הבקשה ובחינם לטענת השכנים. נותרנו שני שכנים עם תשתית של בזק - בזק לא הגיבו לנו במשך שבועיים, אחרי קצת צעקות - בא טכנאי שהעביר את זה לתשתיות, היום באה הגברת ממחלקת התשתיות של בזק: צריך לחצוב תעלה במדרכה - כלומר להרוס את המדרכה כדי שתהיה תעלת תשתית לקווי בזק, עלות היא לא יודעת אבל מדובר בכמה אלפים טובים של שקלים בנוסף לעלויות של חציבת המדרכה. השכנים לא מוכנים להשתתף במימון הפרויקט. החלטנו להתנתק מבזק!
יש לי כרגע טלויזיה של יס ואנחנו מעוניינים להישאר ב-יס אבל את האינטרנט ואת הטלפון להעביר לחברה אחרת. הכוונה שהחברה תהיה אמינה וזולה.
אם יש לכם המלצות כרגע מה ואיך - אני יותר מאשמח כי באמת לא מכיר את התחום.

raya

Well-known member
אם אין לך תשתית של בזק, לדעתי תצטרך לעבור להוט.
סלקום TV ופרטנר עובדים על התשתית של בזק.
אנחנו "ברחנו" מהוט אחרי 4 חודשים מכמה סיבות.
הסכום שסוכם עם הנציגה לא עמד במבחן המציאות בחיובים, חלק קבלתי בחזרה.
הבית שלנו דו מפלסי, לטלפונים במפלס המגורים לא היה טלפון, הוט מחברים טלפון אחד בלבד שנמצא ליד הממיר.
דרשנו פתרון וחיברו לנו מודם כל שהוא כדי שהטלפונים (כולל מדפסת פקס) יעבדו.
ידוע לי ממקורות אחרים - שאנשים נשארו עם הקו של בזק המפלס המגורים.
אחרי 3 חודשים בהם היה ערוץ ספורט פרימיום ו-VOD חינם, הוט פתחו מבלי שביקשתי את הערוצים האלה וחויבתי.
את הסכום הזה עדיין לא קבלתי- מקווה שאקבל.
כלומר- וזה יכול להיות נכון לגבי ספקים אחרים- צריך לבדוק חשבוניות, לא לוותר ולבדוק כל סעיף בחשבונית.
רעיה

em28

Well-known member
אם יש לכם סיבים ברחוב - זה הזמן לעבור אליהם
סלקום ופרטנר ישמחו להציע לכם טריפל של טלויזיאינטרנטלפון.
אבל יש צורך מיוחד שבגללו צריך טלפון נייח ?

blzvi

Active member
לא הבנתי מה הבעיה עם בזק?
זה בית משותף? תשתית בזק מגיע לארון תיקשורת בלובי?
לה להחליף?
בעיקרון יש חיבורים הוריזונטלים שזה באחריות בזק ויש חיבורים ורטיקלים שזה באחריות הבית .
תבדוק בארון התקשורת למטה עם יש כבר מושחל סיב אופטי כחול .

למעלה