בעיית UNABLE לפני פתיחת אקסל

אבידן

New member
בעיית UNABLE לפני פתיחת אקסל

כשאני מנסה לפתוח אקסל מופיעה לי ההודעה: UNABLE TO LOCATE THE FILE MENU. INSTANT ACCESS NOT ENABLED לחיצה נוספת פותחת את הקובץ. חברים ! מה עושים?

luckdragon

New member
תגובה :cool:

שלום רב, פתרון לבעייתך,קיימת לך ספרייה XLStart. ספרייה זו, מכילה דברים שעולים עם הפעלת האקסל,ולכן הופיעה לך הודעה זו ``UNABLE TO LOCATE THE FILE MENU. INSTANT ACCESS NOT ENABLED`` תכנס לספרייה XLStart: C:\Program Files\Microsoft Office\Office\XLStart ותמחק את התוכן שלה. לא לפני וזה חשוב: --> תגבה (להעתיק) את התוכן של XLStart לכל מקרה ועת צרה למקום אחר. <-- מקווה שעזרתי. בהצלחה. :cool:

luckdragon

New member
ופתרון יותר קל

תפעיל את Excel באופן שונה, תוך עקיפת ספריות אתחול ותוספות למינהם. לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על הפעלה. הקלד Excel/automation הפעולה תגרום להפעלת Excel ללא קבצים השייכים לספריה Xlstart וקבצים מסוג xla.*.

אבידן

New member
אפשרי כמצב קבוע?

האם הסידור הזה של עקיפה אפשרי כמצב קבוע? בינתיים קיבלתי את ההצעה לרוקן את המחיצה XLSTART רוקנתי תוך העברה לקובץ גיבוי זמני. ראיתי שהקובץ ששם קשור לקובץ טקסט של הסורק. ייתכן שעכשיו תהיה בעיית שימוש בסורק?

luckdragon

New member
תגובה

1. יכול להיות שזו התוכנת סריקה שהתקנת שעובדת במקביל עם האקסל הכניסה את זה לשם. ואז אני מניח שאם תלחץ על הקובץ קליק ימני ומאפיינים תראה מה יעודו של הקובץ. בכל במקרה הקובץ הזה עוזר להביא מסמכים שנסרקו ואז עברו באמצעות ocr לעבודה באקסל. לגבי העבודה,אם אתה לא עושה שימוש כזה,לדעתי אתה יכול לוותר על הקובץ. בכל מקרה תבצע סריקה כדי לוודא תקינות. 2. האם אפשר מצב קבוע? איניי בטוח,נסה ליצור קיצור דרך כאשר זו לשון הפקודה. C:\Program Files\Microsoft Office\Office\EXCEL.EXE /automation

Tomerd

New member
קרה גם לי...

התקנת תוכנה בשם TEXTBRIDGE CLASSIC מתוך תוכנות הסורק... גם אני עשיתי את הטעות הזאת, מאחר והשימוש בתוכנה זו היא פעם בשנה במקרה הטוב (!!!), הסרתי אותה. הבעיה היא שלא תמיד ההסרה היא מושלמת ויש סיכוי שעדיין תעלה לך ההודעת שגיאה... אם הסרת התוכנה לא תעזור-אתה מוזמן להתקין מחדש את החלונות, אם זה עדיין מפריע לך... :) בהצלחה! ;-)

אבידן

New member
אכן כך, וזה עזר.

התקנתי את התוכנה TEXTBRIDGE CLASSIC שאינני יודע למה בדיוק היא משמשת. (לסריקת דף WORD ?)אשמח אם תגיד לי. עדיין לא השתמשתי בה. הסורק די חדש. בכל אופן העצה עזרה. הסרתי אותה בכך שהעברתי אותה לקובץ גיבוי, ובעיית פתיחת האקסל אמנם נפתרה.

Tomerd

New member
מומלץ שתישאר בלעדיה ;-)

התוכנה היא על הפנים. התוכנה אמורה לסרוק דפים של טקסטים ו``לדעת`` להכיר את האותיות ולהפוך את הסריקה למסמך טקסט. הבעיה-זה לא מכיר אותיות עבריות, ולפי ניסיון שלי הוא ברוב המקרים לא מצליח להבין את האותיות האנגליות, ויש לו המון שגיאות. המלצה שלי-להישאר ללא התוכנה-סתם כבדה ומתקינה מלא שטויות במחשב. אני שמח שלך הסרת התוכנה פתרה את הבעיה-כי אצלי הייתי צריך לפרמט כדי שיעזור... :-(

למעלה