בעיניין: הדיון בפורום "שאלה קטנה"

Michelle VioLeT

New member
בעיניין: הדיון בפורום "שאלה קטנה"

הדיון התחיל בשאלה על זמרת שהיתה פעם גבר הגיע לאדרת והמשיך לכיוון אניטה פללי מה לדעתכם? נשים\גברים טרנסקסואליות\טרנסקסואלים צריכים להסתיר את העובדה שהם עברו שינוי מין ? או שלהתגאות במה שהם בחיי היום יום..? מה דעתכם? אשמח אם תגיבו מיכל

גלי®

New member
היי מיכל , ולמה שכחת את הלינק

לשאלה ?
בהזדמנות זאת , אשמח אם מישהו שיש לו תשובה בעניין אניטה , יחכים אותי ... תודה מראש ...

גיי

New member
מיכל מנסיון

מנסיון לא צריך להסתיר, הרי קיבלתי גם על זה תגובה מהחברה שלי בפורום אומרים שלהסתיר שעברת שינוי מין זה פשע ושקר, ולכן אומרים שצריך לספר למי שאת נמצאת איתו ישר מהתחלה ולא למשוך את זה

למה להסתיר?!

בשביל מה זה טוב?! בן אדם צריך להיות גאה במה שהוא! לצאת עם האמת שלו בלי קשר למה יגידו אנשים! שיקפצו לו כולם! תחיו טרנסיות! תהנו! בחיים לא להסתיר! במה יש להתבייש?! תראו את דנה לדוגמא כמה אהבה היא מקבלת והיא לא הסתירה! תהיו גאים!!!!!!!!! אוהבת דנה

גיי

New member
קודם כל אני גבר....

דבר שני , זה לא כל כך פשוט כי את לא יודעת מה תהייה התגובה של הצד השני איך הוא או היא יקבלו את זה, לא כולם מקבלים יש כאלה שיקבלו בצורה קשה, ויש כאלה שיפתיעו אותך ויקבלו את זה בצורה קלה יותר לכן אני אומר לא תמיד אפשר להחשף ככה ולספר מהתחלה , אני למשל עשיתי טעות הייתי שנתיים אם חברה שלי ולא סיפרתי לה כלום רק אחרי שנתיים וזה פגע בה מאוד נכון הייתי צריך לספר קודם אבל היה לי קשה פחדתי מהתגובה שלה פחדתי לאבד אותה , לא תמיד זה בא בקלות

למעלה