בעיניכם אני שמאלני

אורי ז.

New member
בעיניכם אני שמאלני

הנה אני . ראיתי כולכם קוראים לי אז באתי , כהרגלכם אתם לא מסוגלים להבין את המצב שבו נמצאת מדינת ישראל . כהרגלכם , גם בזמן חרום אתם מאיימים על אנשעם שחושבים אחרת מכם . זה מה שידעתם מאז ומעולם ועושה רושם שלא שיניתם את דרכיכם. אותה דרך שגרמה לכם לזרוק רימון על מפגינים שלווים מבין אחיכם , אותה דרך שגרמה לכם לרצוח את ראש ממשלת ישראל . באותה דרך אתם מאיימים כאן . מזלנו , ובין היתר מזלכם- כי תמיד אתם נהנים מההפקר , שאהוד ברק הינו ראש ממשלת ישראל היום.

אורי ז.

New member
חיפשו שמאלני

אז באתי. הדברים בהחלט קשורים . המדינה בעיתות חרום אבל כאן מחפשים שמאלנים , מאיימים על שמאלנים . אנשים שלא עשו ולא יעשו בחייהם מאומה. מה שמעיד שבכלל לא חשוב איך יסתיים המאבק הנוכחי סופנו להשמדה כפי שכתבו למטה. קשקושים של יהודה תיפול ותקום בדם , איומים ילדותיים , אנחנו במלחמה , ואנשי הרוח הימניים ( צרוף מילים שאינו קיים ) עסוקים בהסתה הרגילה שלהם . בואו נפציץ את ביירות ואת דמשק ונכבוש את לבנון ונשלוט על כביש ביירות דמשק. ותשקוט הארץ ארבעים שנה .

amor

New member
דיבורים

דבריך כל כך עמוקים שצריך זמן רב כדי לעכל אותם. אגב, מה הקשר למה שקורה כיום במדינה?

a - s -inv

New member
עליך נאמר יש דברים שהשתיקה יפה להם

חזרת שוב כמו טיפש להסית בעוד בינך כפי שכבר כתבת לוקח סמים במקום לגמול אותו מהסם ואותנו מהארס שלך שבת כמקודם תמשיך להשניא דתיים בחילונים ולהיפך בעוד שזה ממש לא הזמן נהגת באותו ארס של בן זוגך לפיד שרמז להוקיע את החרדים באומרו היום להקים ממשלת אחדות בשיתוף כל המפלגות הציוניות על שניכם לא נשאר אלא להקיא את החמין של שבת ולירוק עליכם ועל שכמותכם את שאריות המזון איכס,,,לא האוכל,,,אתם

למעלה