בעיני -אחד השירים היפים ביותר

תודה אבל

זה לא פורום שירה אלא פורום ספרים וספרות. וגם אין שם למשורר, וגם יש חשש לפגיעה בזכויות יוצרים. וגם למה בשתי הודעות נפרדות? את ההודעה השניה אמחק, בשל החשש. יום טוב.

לייזער

New member
אז ככה

למה לא גם שירה? שכחתי לכתוב את שם המשורר אבל זה דווקא יצא מעניין כי זה אורי צבי גרינברג. הייתם מנחשים? זה לקוח מאתרו הרשמי. 2 הודעות זה בגלל פלאי הטכנולוגיה. המשך השיר למעונינים- בלינק

לייזער

New member
אם את מתכוונת

לשירה וכתיבה יוצרת אז הרבה יותר מתאים לשים פה שירי משוררים.

לייזער

New member
כי ההבדל בין

שירה לספרות קטן יותר מההבדל בין שירי משוררים ליצירות של גולשים שלפעמים הם משועממים מספיק בשביל להקליד שיר ולשלוח.

ציפי ג

New member
הפורום הזה חדש

הפורום ההוא ותיק. כאשר הוקם פורום זה, הובהר שאנחנו לא נעלה על הותיק. ואנחנו לא נעלה עליו, גם אם אכן כתיבתו של אורי צבי גרינברג נמצאת עשר ספירות מעל הגולש הממוצע בתפוז, אם לא יותר.

לייזער

New member
מבדיקה קצרה שערכתי

עולה שכל (אולי מעט שבמעט לא) השירים שם נכתבים ע"י גולשים. זה הזמן למחטף אצל הנהלת הפורומים.

עופר ב.ה

New member
גם לי נראה

ששירים שאינם שירי המשתתפים, כלומר שירים שנכתבו ע"י משוררים שיצירתם כבר יצאה לאור, מקומם כאן יותר מאשר בפורום שירה וכתיבה יוצרת (שמטרתו לתת במה ליוצרים חובבים). אחרי הכל, יש לזכור ששירה נכללת בתחום הספרות. גם בפקולטאות באוניברסיטאות זה כך, ספרות איננה משויכת רק לפרוזה. וגם בוואי נט, אגב, קיומו של פורום יוצרים אינו מונע דיון בשירה בפורום ספרים. הבעייתיות היא בנושא זכויות היוצרים. אבל אין כל מניעה לדון בשירה, לדעתי. עופר

לא צריך מחטף

אני אעביר את השרשור לפורם מנהלים, לדיון עם ההנהלה ועם המנהלת של הפורום המקביל, ומה שיוחלט יוחלט. אבל שיהיה ברור. שירה זה ממש לא התחום שלי. אני נמצאת בעולם הפרוזה, ולא מבינה שירה כלל.

החלטת הנהלה

שירה גם בפורום זה. כללים - חייב ציון שם המחבר. אם מצטטים יש כלול פרטים גם על הספר ממנו לקוח השיר. אם מצטטים, יש לכתוב בקורת על השיר, כיוון שללא בקורת המשמעות היא הפרת זכויות יוצרים ואני אאלץ למחוק אותו. יום טוב לכל אוהבי השירה. שירו שיר.

למעלה