בעיקבות בדיקת כיח

חסויה 01

New member
בעיקבות בדיקת כיח

ד"ר פיירמן שלום כאמור שוחחנו בעניין תוצאות בדיקת הכיח שלי שמעידות כנראה על חדירת גורם מזהם לדרכי הנשימה. אני צורפת וגרה בבית עם גג אסבסט. השאלה שלי היא,אם במקרה והדמם הופיע בעיקבות חומרים מהעבודה ,אבק מתכות כמו פליז או כסף. אבן ליטוש וכד',האם ייתכן ששרידי הדם הם כתוצאה ממתכות אלה שפצעו נניח את איזור הוושט או הקנה. אם כן,האם ייתכן מצב הפיך במצב כזה. האם ייתכן שזה פשוט ייתנקה וזהו. האם קיימת אפשרות לנקות את הריאות ממזהמים? אני מודאגת ורוצה להכין את עצמי לבאות,מה גם שאנחנו אמורים לעבור לחו"ל ואני רוצה לדעת אם יש דרך לטפל בזה. תודה.

אין לך סיבה לדאגה

ע"פ הממצאים שבידנו אין לך סיבה לדאגה. כפי שנאמר צריך מעקב עוד שלושה חודשים. שאיפה של אבק מזיק לא גורם כשלעצמו לדמם. הדימום הנו תוצאה של תהליך דלקתי- זיהומי שניגרם כתוצאה מזה. שוב אני חושבת שעשית מבחינתך כל מה שאפשר - הדרך ךהתכונן לבאות - זה רק להקפיד על מעקב

חסויה 01

New member
תודה על התשובות רק רוצה להבין משהו

אם הדמם הוא כתוצאה מתהליך דלקתי,אז למה לא לקחת סטרואידים או אטיביוטיקה או משהו שיטפל האם זה לא יכול לעזור. ודבר נוסף,לפי מה שהבנתי לא ממש ראיתם סימנים לדלקת,רק ציינת גרגור חזק במקרופגים. אז אנא עזרי לי להבין. ואיזה מעקב צריך לעשות עוד שלושה חודשים לדעתך צילום סיטי או בדיקת כיח חוזרת? שוב תודה רבה על עזרתך.

למעלה