בעיקבות הפורום הנחמד הזה

בעיקבות הפורום הנחמד הזה ../images/Emo140.gif

החלטי לעשות את הטבעת המקסימה שמצורפת מהשרשור אז ככה לקחתי חרוזי ונציה שחורים גדולים זה מה היה הבסיס יצא לא רע כמובן בבסיס צירפתי סברוסקי מוזהב 5-6 לפי התרשים לא בדיוק זוכרת
בשורה העליונה הוספתי לכל קבוצה לפי התרשים סברובסקי 1 סהכ שוב 5-6 שאלה 1.העים זה סוף הטבעת.? היא יצא ממש דלילה (אולי בחרתי ונציה גדולים מדי?)
או צריך עוד איזה שורה לאממש יודעת מצפה להמשך הוראות הפעלה נ.ב אני ממש חדשה ולא ממש חזקה עם התרשימים

wildspirit

New member
רותי את יכולה לצלם שנראה?

כך שנדע בדיוק מה עשית ואני אנסה לעזור לך

טוב עכשיו כבר חירבשתי../images/Emo8.gif

ניסיתי לעשות משהו אחר אבל יותר מאוחר אפרק את התוספות ואצלם תודה

אין כמו העוגת גבינה של רותי שלא

נדבר על פשטידת הפטריות המצויינת שלה.

והנה התמונה של הכלה../images/Emo189.gif

מקוה שאפשר להבין אני לא צלמת גדולה ובטח לא במניטורות

night mistress

New member
אפשרלהציע לך עוגת מייפל?

ברוכה הבאה
יצאתי לסופ"ש,אבל המתכון כבר מוכן,רק נשאר להקליד ולשלוח
לגבי הטבעת, אם הבנתי נכון עשית את הבסיס לפי ההוראות ואח"כ עשית שוב את אותו עיגול בצד של הראשון וכך הסתובבת סביבו נכון? אם כן,אז זו הטבעת.. שא6לה,הבאם זכרת לחזק את הונציות מלמעלה? כי זה בד"כ מה שמכווץ את החרוזים לצורת פרח..

wildspirit

New member
טוב אז הסבר על הטבעת

משחילים 4 ונציות ומצליבים ב -5 על חוט אחד משחילים סברובסקי 3 ונציות וסברובסקי ומשחילים לונציה הקיימת מההשחלה הקודמת אבל במרחק של חרוז אחד - ושוב סברובסקי 3 ונציות וסברבסקי ומשחילים בונציות כשמדלגים מעל ונציה אחת ועכשיו משחילים סברובסקי נוסף, 3 חרוזי ונציה ומשחילים את החוט בסברובסקי קיים מעבירים את החוט ונציה החופשי (שמתחת לגשר שנוצר) ומשחילים שוב בסברובסקי קיים הקרוב ואז משחילים רק 3 ונצית ונכנסים שוב בסברובסקי הבא ולבסוף שוב משחילים 3 ונציות ונכנסים לסברובסקי הבא ולנציה הקרובה ולסברובסקי ומשחילים ב- 3 ונציות קיימות ואת החוט השני לאותן 3 ונציות בהצלבה מקווה שעד כאן הייתי מובנת - שלב 1

wildspirit

New member
שלב 2

כמובן ששלב 1 יש למתוח מספיק חזק ככה ממשיכים עם הפרח הנוסף עד שיוצרים שישה פרחים כאלה אחד אמצעי והשאר מסביב ואז יוצאים להיקף פשוט יש למתוח ממש חזק את הטבעת

wildspirit

New member
שלב הבא שני

משחילה סברובסקי ונציה סברובקי ו-3 ונציות שוב סברבוסקי ונציה סברובסקי ו 3 ונציות וסברובסקי. הכל על חוט אחד עם החוט השני נכנסים לתוך הסברובסקי האחרון שהשחלנו ויוצרים את העיגול ואז לוקחים את החוט שהשחלנו האחרון בסברובסקי ואיתו עושים כך: משחילים עליו ונציה ונכנסים לסברובסקי הקרוב ומשחילים 3 ונציות ונכנסים לסברובסקי מלמעלה משחילים שוב ונציה ונכנסים בסברובקי משחילים 3 ונציות ושוב סברובסקי משחילים ונציה וסברובסקי ועם אותו חוט מחזקים את העיגול שבפנים ויש לנו עוד פרח וככה ממשיכים עם כל שאר הפרחים עד הסוף ואז יותרים את ההיקף של האצבע בהצלחה

תודה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא התעסקתי בזה יותר היום מחוסר זמן אבל כשאסים העלה תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה

pizi33

New member
הטבעת שאת רוצה היא בעיקרון דומה

לטבעת הזאת. אני לא עשיתי אותה לפי תרשים אלה הראו לי איך לעשות (נאקי המקסימה).

למעלה