בעיקבות הפינוקים -שאלת המשך.....

niva99

New member
בעיקבות הפינוקים -שאלת המשך.....

וכשרע לכם על הנשמה איך אתם מרימים את עצמכם מהקרשים? אילו דברים מנחמים אתכם?

פאריי

New member
זה קל...

שיחה עם ניתוש... או שפינג.... ולא חשוב מה נעלים חולצה... לא מענין מה.. חוצ'מזה בדיחה לניתי מנחםמים אתכם?? מנחם...

גלית35

New member
אני מסתגרת עם עצמי ומדברת רק../images/Emo20.gif

עם שני חברים טובים שלי. ומה שמנחם אותי זה שאני יודעת שזה עובר.

Multik

New member
אז ככה

טוסט אם גבינת פטה עזים. סרט פורנוגרפי (בלי לעשות ביד) סטם לשבת ולחשוב מה עובר לדפוקה הזו בראש. אבל אין כמו לשחק שעה שתיים ב ציויליזטיון משחק מחשב שאני משחק בו מ שנת 1993 (שנת היציאה שלו) הייתי כיתה ה או אפשר גם ללכת לעבודה לפגוש את דר'---- (לא רוצה לנקוב בשם) רק להסתקל על האומללות שלו ואתה רוצה להמשיך לחיות הלאה!!! סטם נזכרתי במשפט "העבודה משחררת" אם לא להתייחס למקור שלו לה די נכון!!!

niva99

New member
MULTIK PULTIK הסבר דחוף........

"סתם לשבת ולחשוב מה עובר לדפוקה הזאת בראש"??? שטו....? מה הקשר לשאלה-הסבר את עצמך.

Multik

New member
אקיי

מה יכול להיות יותר נעים מאשר לשבת בכורסא מול הטלוויזה ו לגדל כרס מה חשוב מה צופים כדורגל או פורנו המטרה היא לא לעשות כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו אל תגידי שלא שעלת את עצמך מה חושבת הדפוקה הזו או הדפוק הזה מה עובר להם בראש לסבא שלי ברוסיה יש ניבה אבל מודל 2003 חמש דלתות מנועה חבלז! (לא נירד לחקירת ניקים אוקיי?!)

niva99

New member
../images/Emo60.gifאני משתבללת לי בבית

אם זה בחורף אז מתכרבלת בשמיכת הפוך עם שוקו חם מול הטלויזיה. ואם זה בקיץ אז טיול סולו על חוף הים.

כשרע לי הנשמה אני אוהבת להיות לבד

או מקסימום עם בת דודה שלי שהיא הבן הכי קרוב אליי. אילו דברים מנחמים אותי ? ללכת לעשות טיול, קניות , פינוקים לגוף ולנשמה בקיצר.

מתח ופעולה, אבל אם יש סרט

שכולם אומרים שהוא בגדר חובה - אז אני רואה אותו בלי קשר לז'אנר.

niva99

New member
ראית את שם הורד עם שון קונרי

מתח+היסטוריה=יפהההההה.

niva99

New member
יצא בשנות ה-90 אבל סרט איכותי

ואם את חובבת מתח אמיתית אז מומלץ בחום.

זה קל..

כי גם עכשיו אני מבואסת נורא.. אז פשוט כמו שניבה הגדירה את זה מעולה הופכת לשבלול- נכנסת מתחת לשמיכה לכמה שעות ובנוסף כותבת כותבת ושוב כותבת לכל מי ומה שהרגיז אותי..

למעלה