בעיקבות התמונות והכתוב

doriben

New member
בעיקבות התמונות והכתוב

שלום לכל קוראי הפורום, בעיקבות התמונות והסיפורים, החלטתי גם אני לנסוע לי לחרמון... לצערי לי לא היה את המזל שלכם, או שפשוט לא הגעתי למקום הנכון??? (הגעתי טיפה אחרי השער הראשון, ואחכ הגעתי ממש עד לאתר), לא ראיתי אפילו נחש אחד. היה טיול נחמד, אבל קצת מבאס. מצאתי שני צבים קטנים, אחד ממש כאילו רק בקע מהביצה. קצת קרפדות, לטאות והמון חרדונים. כמו כן היו בשטח המון נפלים, שמו לב!

doriben

New member
תמונה נוספת

אההההההההה שכחתי, בדרך חזרה, (ממש בסיבוב של מג'דל שאמס), ראיתי דלק, הוא חצה את הכביש וטיפס לכיוון אחד הבתים בכפר. זה עשה אותי מאושר....

doriben

New member
אני מוסף עוד תמונה

מקווה שלא תכעסו שאני ממלא את כל עמוד!!!

HyperViper

New member
לא נורא,

גם אני הייתי כבר מיואש לגמרי אחרי כמה טיולים לא מוצלחים אבל אז בא הטיול הזה ושיפר לי את ההרגשה... אין מה לעשות יום אסל יום באסל... וד"א, כולם פתאום רואים דלקים?! נראה לי שהמילה נדירה קצת מופרזת כשמתארים את החיה הזאת. אני מת להצליח לצלם אחד אבל הוא כ"כ זריז וחלקלק שזה הופך את העניין לכמעט בלתי אפשרי...

doriben

New member
תודה

תודה לך,חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר,(איך יכול להיות שכולם מצליחים למצוא, ואני לא?). תגיד, הגעתי למקום הנכון? חיפשתי במשך כמה שעות במקום א', ועוד כמה שעות במקום ב'. הנחמה העיקרית של הטיול שלי הייתה ארוחת צהריים ערב באיזו מסעדה. "היו צריכים להביא לי מריצה כדי שאוכל להתגלגל חזרה לאוטו". כמה אכלתי.. נן טוב אולי בפעה הבאה... בכל אופן תודה.

ערב טוב

אל תשכח שבסקר שנערך בחרמון השתתפו 18-20 חבר'ה עם ניסיון ולא 1-2 וגם אז ממה ששמעתי לא נמצא אפילו יחס של נחש לכל שני אנשים, נדמה לי שיותר לכיוון של נחש לכל שלושה אנשים במשך כל היום. אני יכול להגיד לך שבסקר שנערך היום באזור השפך של החילזון לא נמצא נחש אחד למרות שהפכנו מאות אבנים, משטחי בטון, דלתות ישנות ועוד כל מני דברים שהיו מפוזרים בשטחים שבסביבה. 3 נשלים של נחשים היה השלל שלנו מבחינת נחשים. ובהמשך אני מקווה לפרסם את יתר המצאי מבחינת לטאות וחומטים (שגם הוא לא היה בשמיים). ואני הסתפקתי בשווארמה בסוף הסקר....

למעלה