בעיקבות מרתון של המשרד -

בעיקבות מרתון של המשרד -

5 סרטים שהייתם לוקחים לאי בודד. תזכרו מדובר בסרטים שתראו המון המון פעמים.. תבחרו בחוכמה.

שלי../images/Emo3.gif

4
הנסיכה הקסומה
מלך האריות (באנגלית כמובן..)
עגבניות ירוקות מטוגנות
נערה בהפרעה

אחרי מחשבות רבות הנה שלי

1.אישה יפה (כי אף פעם לא נמאס לי ממנו) 2.ריקוד מושחת (כי כי
) 3.כשהנערים שרים (כי הם שרים כל כך יפה וזה סרט פשוט גאוני לדעתי!) 4.מבצע סבתא (כי סבתא חיה מתה!) 5.ריקוד צמוד (כי הוא יפה ומזכיר לי דברים טובים ויפים והוא עושה לי הכי טוב על הלב)

זה ממש ממש קל בשבילי...

1. הנזירות בלוז 2 2. נשק קטלני (לא משנה המספר, בעקרון את כולם) 3. 3 גברים ותנוקת 4. עצור או שאמא שלי יורה 5. השוטר מבוורלי הילס (את כולם אם יכולתי)

FreshF5

New member
טוב, אז מכיוון שמדובר בצפייה

אינסופית, יש לי 6!!! 1. "הנינג'ה האמריקאי 2" (ולו רק בגלל ג'ווו) 2. "משפחת סילוני" (הג'טסונס - ראיתן פעם מכונית מתקפלת אל תוך האשנב ??? חלום!!!) 3. "אישה יפה" (אין כל צורך לפרט) 4. "מחץ הדלתא" (בגלל פיט והמטוס) 5. "בי"ס לנהגים מתחילים"/"תקלה מופלאה" (כי זה כל כך 80'S)

blacknwhite

New member
טוב, אני אנסה. זה קצת בעייתי בשביל כי אני לא

טיפוס של סרטים. אם אני אלך לאי בודד אני אקח איתי מוזיקה. אבל ממש ממש הרבה מוזיקה
אז ככה: 1. היפה והחיה- כי זה סרט ענק
האמת שכשהייתי קטנה לא אהבתי אותו בכלל, ועכשיו כשראיתי אותו בשנים האחרונות כמה פעמים.... אני לא מבינה איך לא אהבתי. אולי אני בעצם מושפעת מנייטוויש בכלל
2. שודדי הקאריביים (כנראה 1, כי הוא הכי טוב
) כי זה גם ג'וני דפ
וגם מצחיק אותי כל פעם :] 3. DVD של טום וג'רי, סתם בשביל הקטע XD וכי יש לי אחים קטנים שהיו פעם מכורים לזה טוטאלית ורק בגלל אני מכירה בע"פ חצי מהפרקים D: 4. DVD של האוס, את כל העונות וכל הפרקים אם רק יכולתי. האוס זה כ"כ
(וכן, אני יודעת שזה סדרות ולא סרטים, אבל אני מרמה. אז מה?
) 5. התלבטות. תכל'ס אין כמעט סרטים שאני ממש אוהבת, אני גם בקושי רואה סרטים. זה יהיה או משהו עם ג'וני דפ (
) או פשוט עוד סרט דיסני- חתולים בצמרת\היפהפיה והיחפן, המועדפים שלי כשהייתי קטנה
(אלה והיפהפיה הנרדמת, אבל היפה והחיה יותר שולט)

למעלה