בעיקר מבולבל...

RedGuy14

New member
בעיקר מבולבל...

הסיפור שלי מתחיל לפני שנה וחצי כשאשתי חזרה מנסיעת עבודה ל3 שבועות...בשניה הראשונה שנפגשנו היא בכתה נורא מ"נפילת מתח" ואני רק שמחתי לראות אותה אחרי כ"כ הרבה זמן.
יומיים לאחר מכן כבר הגיעה השיחה - שהיא חוותה שם משבר (מתקרבת ל-40...) והיא מרגישה שהיא פספסה את כל תקופת ה"צעירות" וקשה לה.
זאת היתה נקודת הפתיחה למה שאני מגדיר התקופה החשוכה של חיי...! שנה וחצי קשות מאד, כאשר אני מהצד שלי מנסה בכל כוחי להיות שם לצידה ולתמוך אבל לצערי המשבר הלך והחמיר, מלווה בהתקפי חרדה ואף טיפול פסיכיאטרי.
ברוב עוונותיי (למרות שכרגע אני לא מצטער על זה) חיטטתי לה בטלפון וראיתי סמס שהיא שלחה לעובד שלה, שנסע איתה...משהו בסגנון: ""דיברתי עם בעלי והיה קשה מאד. לילה טוב נדבר מחר גבר".
אני שואל אתכם: סמס כזה כותבים לעובד שלך? משהו התחיל לא להסתדר לי. ושתבינו אני הייתי מאוהב בה לפני, לא היה שום קנאה מצידי וגם לא הרגשתי מצידה. תמיד הרגשתי שאין סיכוי שבעולם שמשהו יקרה לקשר שלנו. אז טעיתי.
יכול להיות שאני עיוור ויכול להיות שאני טיפש אבל לפי כל הסימנים...
1. סיפרה לי (מיוזמתה) שבאירוע שלהם בעבודה, שכלל לינה, אחרי שכולם התפזרו היא ישבה איתו והיה לה נורא מצחיק וכיף
2. נסעה איתו לאוסטרליה למשך 3 שבועות (אשתו היתה באותו זמן בחודש תשיעי)
3. נסעה איתו לטיול לבד (כולל לילה) - לא יודע בכמה חדרים...
4. שלחה לו וואטסאפ בסגנון של "דיברתי עם בעליוהיה קשה מאד. לילה טוב נדבר מחר גבר".
5. הגיעה אליי שמועה ממישהו בעבודה שלה ששמע שהיה/יש לה רומן עם עובד שלה
6. שאלתי אותה כמה פעמים: "שכבת עם מישהו?" איכשהוא היא לא ענתה והנושא התמסמס.

רק כדי לסגור את הסיפור יש לנו 2 בנים ביסודי וכדי לא לפגוע בהם ולהתחיל להזיז אותם בין בתים החלטנו לפני כחצי שנה לקחת פסק זמן ולחשוב - להורים שלה יש דירה ואנחנו חולקים אותה שבוע שבוע. קשה אבל המחשבה באמת היא על הילדים.
עכשיו אני בעיקר מבולבל: מצד אחד כל הסימנים מראים שהיא בגדה בי (בטח יותר מפעם אחת) מצד שני אולי צריך לעשות עוד מאמץ?בסופו של דבר נצא מחוזקים מהסיור?אאפשר ללכת לייעוץ זוגי... פתאום אני נשמע לעצמי כמו סמרטוט, למרות שאני ממש לא.

מ..ב..ו..ל..ב..ל..

RedGuy14

New member
ככה התגלגל...

בואי נגיד שלא הייתי במיטבי... ההלם היה די גדול ויכול להיות גם שהראש לא ממש רצה לקבל את התשובה

אז אתה בטח מבין שזה אומר שהיא כן בגדה בך

ונשאלת השאלה מה אתה רוצה לעשות בהמשך.....להמשיך לחיות עם אישה שהלב שלה לא בבית אלא במקומות אחרים או אולי לסיים את הפרק הזה ולמצוא לך חיים חדשים.

לסמרטוטים אין כח לסחוב את המגב

אתה לא תיקח אותה ותרים לה את המצב רוח ותנעים לה את המשבר לבד, תפתור את הבעיות בינכם לבד ותחזק את הקשר בינכם לבד. ונשמע שאתה...לבד בעניין. היא עם הראש בחול, בחו"ל עם מישהו אחר ואני לא קורא כאן שום דבר שיוצא ממנה לכיוון של...
בוא נשב נפתור, נחלוק דברים, נראה מה הלאה, מה היא רואה בינכם בעתיד בקשר לילדים.
&nbsp
במצב כזה, הילדים נפגעים בכל מקרה כי בבית נוצרים חורים בסכר והם מרגישים שהם הולכים על רצפה רטובה.
תתחיל לחשוב על תשאיר אותה איתם אם אין לך עם מי לעבוד כדי לפתור את המצב. אתה תועיל להם יותר כשתהיה מאושר ויציב בחייך, בתעסוקה ופרנסה בשבילם, ובמקום אוהב ונאהב במקביל. לדעתי אם היא אפילו לא יכולה לענות על שאלה פשוטה של כן ולא אתה באמת יוצא סמרטוט.
&nbsp
כשהיא תהיה לבד ועם הילדים על הראש היא תבין שרומנים זה כיף כל עוד יש מישהו בבית שמחכה ודואג ומסדר עד שהיא חוזרת. ולא, אני בדרך כלל לא חלק מקהל ה"תזרקי אותו".

מבולבל בנוגע להמשך הקשר

שלום לך, מתוך הדברים ניכר ,כפי שכתבת בהתחלה ובסוף שאתה בעצם בעיקר מבולבל ,אתה בהחלט לא סמרטוט אתה אולי חש אבוד וחסר אונים.
אתה מציין שעברה שנה וחצי שמתוכם חצי שנה אתם ב"פסק זמן" וקשה לך לקחת החלטה. כתבת גם שאשתך עברה משבר שכלל התקפי חרדה וטיפול פסיכיאטרי . לאחר שאתה גילית את ההתכתבות ושמעת את השמועות זה מאד פגע בך כי אתה חשת אמון ואהבה בתוך הקשר לכן זה מאד קשה.
מצד שני אתה חושב שאולי צריך לעשות מאמץ להצלת הקשר- אני מניחה שגם אשתך חשבה בפסק זמן על היחסים ועל מה שקרה.
אני מציעה לך ללכת עם התחושות ולדבר עם אשתך לגשת לטיפול זוגי- אתם נמצאים בתוך משבר וזקוקים לעזרה-אתה זקוק לתמיכה, לדבר על התחושות.
במסגרת הטיפול גם אם יעלו דברים לא פשוטים יהיה לזה מקום. טיפול זה בהחלט כמו שרשמת סיור(תהליך) - גם אחרי משבר אמון קשה אם מדברים על היחסים וגם על הקשיים , ניתן לצאת יותר מחוזקים.
אם יהיו לך עוד לבטים אתה מוזמן לכתוב. יהודית.

RedGuy14

New member
להציף לה את החדשות שלי?

תודה! האם כדאי לעמת אותה כבר עכשיו עם החשדות?האם לחכות לטיפול זוגי על מנת להעלות את זה? אני בכלל לא בטוח שאוכל להחזיק מעמד ושזה לא ייראה עליי שאני אוגר בפנים חשדות שכאלה...

האם לעמת עם החשדות?

היי, לדעתי אם החלטת ללכת לטיפול זוגי כדי לפתוח ולבדוק את עתיד הקשר לא כדאי לך לעמת אותה עם החשדות,מה עוד שבטח היא משערת שאתה יודע משהו. אם תפתח עכשיו את הכל זה עלול לאבד שליטה ולהאמר מתוך הצפת הרגשות וזה יכול לקלקל. לכן, אני מציעה לך לעשות את זה במסגרת הטיפול תוך כדי תמיכה והכוונה של איש מקצוע.
יהודית.

למעלה