בעיתון הזה שמחלקים בקולנועי רב חן

WallFlower

New member
בעיתון הזה שמחלקים בקולנועי רב חן

הייתה כתבה על אדוארד (אין טעם שאני אכתוב נורטון כי כולם פה יודעים במה מדובר...
...הוא צריך קיצור...זה נשמע יותר מדי רשמי - "אדוארד"...) וגיליתי כמה דברים שהפתיעו אותי - "פחד ראשוני" זה נכון שליאונרדו די קפריו היה אמור לשחק את התפקיד של אד (זה לא אותו דבר...נראה לי שאני אחזור לאדוארד...)??? זה היה יכול להיות מפוספס אם ליאונרדו היה משחק אותו... מצחיק שהוא יודע יפנית בגלל שמאוד רציתי ללמוד יפנית וחשבתי מי לעזאזל יודע כבר יפנית...אז מסתבר שאדוארד יודע... אתם חושבים שאם אני אלמד את עצמי יפנית אני אגדל ואהיה בעלת כישרון משחק כמו של אדי (בינגו...מבחינתי זה ישאר עכשיו אדי...)???

כן זה נכון

אחרי שלאונדרו דחה אותו אדוארד נבחן הוא קיבל את התפקיד בן היתר בגלל שהוא אמר שהמבט הוא מהבית וכנראה הוא היה כל כך משכנע במבחני בד שלקחו אותו ורק אח"כ הוא גילה להם אתה האמת....

מיצי007

New member
כן בנוגע למבטא-נצל"ש.

בנוגע למבטא שלו,הוא באמת שיקר למלהקים ואמר שהוא בא מטקסס ולכן יש לו מבטא דרומי. למרות שהוא למד את המבטא מסרט ישן נושן בשם "בתו של כורה הפחם". במבחן בד עצמו הוא גם הוסיף לדמות את הגמגום שלה,שלא היה קיים לפני כן מה שהפך את המשחק שלו לאף יותר משכנע. הכי מצחיק היה מה שהמלהקת אמרה באותו זמן על המבחן בד שלו:"היו קטעים שכל כך ריחמתי עליו ורציתי לחבק אותו והיו קטעים שפשוט פחדתי שאני לא אצא מהחדר הזה חיה"
מצחיק נכון

swirrrly

New member
חחחחחח טוב.. ../images/Emo118.gif

אז כן, הציעו את התפקיד לליאו, וכן הוא סירב, למרות שלפי דעתי הוא שחקן טוב.. לא כמו אד/אדי/אדוארד/נורטון שלנו, אבל בכל זאת שחקן משכנע. ובסדר, תלמדי יפנית
גם אני עומדת להתחיל, אז יהיה לי עם מי להתכונן..

WallFlower

New member
חחח...איך להתחיל???

אני יודעת שאידיוט ביפנית זה בקה...חחח...זו גם התחלה...רעיון טוב להתחיל מקללות...

swirrrly

New member
חחח צודקת וגם אני יודעת.. ../images/Emo118.gif

וכדי להתחיל תעשי מה שאני עשיתי.. תזמיני מbarnse&nobels (אם ככה מאייתים את זה...
) את הComplete Japanese Course (או משהו כזה.....
) שכולל דיסקים ומילון וכל מיני שטויות...
או שתקחי קורס בשגרירות או משהו כזה..

מיצי007

New member
כן...

רעיון מעולה להתחיל מקללות. תבואי לאדוארד ותצעקי אחריו ברחוב "בקה!בקהההה!" ואז הוא יבוא ו"יעניש" אותך על היותך רעה

מיצי007

New member
כן אני גם ראיתי

אני מתכוונת להעלות את הכתבה הזאת לפה לפורום... אד ממש בכל מקום בגלל השעה ה25 עכשיו
מה רע

למעלה