בעית איכות או בעיה שלי ?

ulytka

New member
בעית איכות או בעיה שלי ?

שלום לכולם ! לפני כ- 5 חודשים קניתי מכנס של חברת LEE COOPER בסניף של היבואן בתל אביב. הפירמה נחשבת לאיכותית ושילמתי בהתאם (לפני הנחה...). לפני שבוע חבר שלי כיבס את המכנס כהרגלו ב- 5 החודשים האחרונים ותלה לייבוש... כשהמכנס ירד מהחבל, אבוי, בין כיס לכיס מתחת לרוכסן נוצר מעין "ענן" דהוי אשר חוצה את המכנס לשני חלקים. עלי לציין כי אנו לא משתמשים באקונומיקה וכי שאר הבגדים שהיו במכונה יצאו כלעומת שנכנסו (רק נקיים יותר...
). הלכתי לחנות ובשורה התחתונה הם אמרו שזה לא ממש בעיה שלהם. הם טענו שעלי לכבס את המכנס הפוך אבל הראיתי להם כי גם מבפנים הצבע ירד כך שהוראות הכביסה שלהם לא ממש עוזרות. מה דעתכם בעניין ? האם הלך הכסף פארש ? אותי זה ממש מעצבן
: לקנות פירמה, להשקיע כסף ולאכול אותה... אשמח לתגובות תמר

esti_prikit

New member
גם לי זה קרה בעבר עם לויס מקורי !

מאז שאני מכבסת הפוך ובטמפרטורות נמוכות, והגינסים עם קצת כבסים, זה לא קורה לי.

ulytka

New member
לצערי הרב הוכח שגם אם הייתי

מכבסת הפוך זה היה קורה. לא משנה שבתור מנהלת עסק אני הייתי מפצה לקוח שבשבילו 150 ש"ח הם הרבה יותר ממה שהם בשבילי וחוץ מזה- עוד לקוח מרוצה... היו דברים מעולם...

odedg

New member
הפוך?

אם כיבסת לפי הוראות הכביסה וחומרי הניקוי היו מתאימים, ואין זו הפעם הראשונה שאת מכבסת, ואם בידיך חשבונית הרכישה, תוכלי לפנות לאירגוני הצרכנים ולנסות להיעזר בהם!

ulytka

New member
לא כיבסתי הפוך אבל גם אם הייתי

מכבסת הפוך זה היה קורה כי הצבע ירד מבפנים ולא רק מבחוץ, חוץ מזה שזה נורא מוזר שזה קרה במקום ספציפי. מה דעתך על כך שכיום כשאתה קונה מכנס יש סבירות גבוהה שבהוראות הכביסה יהיה כתוב :לכבס בנפרד (מותר במכונה) ולייבש תלוי בצל... האם הם מצפים שאכן נכבס כל בגד בנפרד ונתלה בתוך הבית או שמא הם מביאים אותנו למצב בו מלכתחילה אין סיכוי שנמלא אחר הוראות הכביסה וכך גם לא נוכל לבוא בתלונות במידה וקורה משהו. כל המערכת הזו נראית לי מכורה מהיסוד, מה שנקרא- NO WIN SITUATION

odedg

New member
הפתרון?

היי! אז מה את מציעה? כבהרת ביניים לעניין, שמעתי פעם שיש בגדים שההוראות אומרות שבכביסה הראשונה יש לכבס בנפרד. חוץ מזה יש עוד סוגי מגבלות בכביסה, והכל חייב להיות מצויין בתווית הוראות הכביסה.

ulytka

New member
אני מצטערת אבל אין לי פיתרון

כפי שחיי נראים כרגע לא נראה שיהיה לי זמן פנוי להובלת המאבק על שינוי הוראות הכביסה המקובלות בשוק. אני בדרך כלל יודעת לדרוש את זכויותי ולדעת איפה מגיע לי ואיפה אני טועה אבל במקרה הזה אין לי CASE כנראה. אני בטח אבקר פה עוד בעתיד

למעלה