בעית ביטחון בקשר

superwoman1

New member
בעית ביטחון בקשר

יש לי בן זוג (אנחנו משפחה מורכבת בפרק ב' -- שלי , שלו , שלנו ) .לאחרונה יש לא מעט ויכוחים ואנחנו יורדים לתהומות הגועל בכל מריבה . אני לא מהססת להזכיר פרידה .ולא כאיום אלא כי אני אימפולסיבית ובלהט הויכוח אכן מתכוונת לכך.אנחנו מתווכחים ממש נמוך כאילו לא היינו זוג . כל אחד עומד ורוצה לצאת צודק כאילו העולם תלוי בכך . כל האמפטיה נעלמת ואנחנו שני זרים גמורים . הבעיה היא אח"כ , כיצד חוזרים למצב של לפני ... כל כך הרבה זמן עד שהפצע מגליד, אם בכלל .ככה אצל כולם ? כולנו רבים כך ? ולבעיה החמורה יותר , גם בזמנים טובים אני לא "מרגישה" או "יודעת" שאני אהובה . ואני לא מדברת על הפוצי מוצי , פרפרים של תחילת קשר .אלא שיש לי בית , מצאתי את מקומי ואת האדם שמקבל אותי ,אוהב ורוצה אותי למרות , ולא בגלל . האם זהו חוסר ביטחון שלי ? האם בכלל אפשר להרגיש ביטחון מוחלט ? ואולי אין לנו התאמה בסיסית , כי אני כל כך צריכה את ההרגשה הזו ובן הזוג לא יכול/רוצה לתת ?אני אפילו לא יודעת לשים במילים את התחושה הזו , אני לא מרגישה שאני האדם החשוב בחייו , אלא רק פונקציה ...להחזיק את המסגרת . גם כשהוא אומר לי : אני אוהב אותך , אני לא מרגישה שהוא אוהב אותי . ... אני פשוט לא מצליחה להרגיש !!! הצילו ............ אותי מעצמי .

אמממ

בשלב מסויים נורא קל לומר "אני אוהב אותך" וכבר לא ממש חייבים להתכוון לזה. אני שמעתי את האקס שלי אומר לי ששהוא אוהב אותי המון פעמים ולא האמנתי לו, וזה באמת כבר לא היה נכון, וכל כך הייתי צריכה את זה וכל כך חיפשתי לשמוע...ולהרגיש שייכת וחום, וזה לא היה. הוא טען שזה ישנו, אבל הלב שלי לא הרגיש. אני כמוך, חייבת את הבטחון הזה, הוא כמעט הכל בשבילי. אם אין לך אותו, זו בעייה לא יודעת מה עוד לומר, רק שמגיע לך לקבל מה שאת צריכה וזקוקה לו.

מיטללל

New member
:)

אני לא בדיוק יודעת מה להגיב. את מתארת מערכת יחסים עם בעיות לא קלות, מערכת יחסים שאת לא ממש מסופקת בה. אני חושבת שאת חייבת לדבר איתו על הדברים האלו. כי אלו לא דברים שיעלמו או יסתדרו מעצמם. בגלל שאלו דברים שלא קל לפתוח,לא קל להסביר מה מרגישים אני באמת חושבת שאם את לא רוצה לוותר על הקשר הזה ואם את רוצה להציל אותו כדאי לכם ללכת לטיפול זוגי - מסגרת בה תוכלו לדבר על הכל וגם אולי ילמדו אותכם איך אפשר לפתור דברים בלי "לשבור את הכלים" ולהרגיש פתאום כמו זרים גמורים.

למעלה