בעית, בעיה, בעיה, לא יכולה רק ירקות בא לי להקיא מירקות ואסור פירות ופחמימות, אנא עזרו לי מה עושים?
ל לקי לי New member 29/6/13 #1 בעית, בעיה, בעיה, לא יכולה רק ירקות בא לי להקיא מירקות ואסור פירות ופחמימות, אנא עזרו לי מה עושים?
I IrisPeleg New member 29/6/13 #4 למה רק ירקות? יש גם פחמימות (במידה שלא פוגעת באיזון) ויש גם חלבונים ושומנים. אשמח לעזור
D denur1 New member 30/6/13 #5 אפשר גם מעט פחממות, שונה מאחד לשני סוכרת סוג 2 שונה בחומרתה בין סוכרתי אחד לאחר, אין מנוס מבדיקה של השפעת מזונות שונים על רמת הסוכר. אין אפשרות לאכול חופשי פחממות אבל לאחר בדיקות מגיעים לכמות הפחממות שלא מוציאה מאיזון.
אפשר גם מעט פחממות, שונה מאחד לשני סוכרת סוג 2 שונה בחומרתה בין סוכרתי אחד לאחר, אין מנוס מבדיקה של השפעת מזונות שונים על רמת הסוכר. אין אפשרות לאכול חופשי פחממות אבל לאחר בדיקות מגיעים לכמות הפחממות שלא מוציאה מאיזון.
ל לקי לי New member 30/6/13 #6 אז אכלתי עכשיו סלט תירס עם זיתים שחורים גמבה ובצל ירוק ופרוסת גבינה מלוחה. צריכה רעיונות לארוחת בוקר וערב, כי בצהריים אני מסודרת עם חתכת בשר או דג וירק מבושל. לילה טוב ותודה.
אז אכלתי עכשיו סלט תירס עם זיתים שחורים גמבה ובצל ירוק ופרוסת גבינה מלוחה. צריכה רעיונות לארוחת בוקר וערב, כי בצהריים אני מסודרת עם חתכת בשר או דג וירק מבושל. לילה טוב ותודה.
א אמא של דפנה New member 30/6/13 #7 אני מבינה שאת עושה את הדיאטת ניקוי שהיא דלת פחממות ואז באמת לא נוגעים בפחממות אבל את לא צריכה לאכול רק ירקות אצלי היא מכילה גם גבינות וטחינה וטונה או דג אחר. אני הייתי אוכלת בערב סלט ירקות, ביצה קשה/חביתה, וזה כבר היה משלים לי יופי של ארוחה. אפשר גם להכין פשטידות ללא פחממות מירקות וגבינות וביצים וגם זה יתן לך קצת גיוון עד שתסיימי את 4 הימים האלה. בהצלחה ! אני מחר מתחילה סבב שני של הדיאטה הזו - לא להאמין שחלפו חודשיים מאז שאני בתהליך.
אני מבינה שאת עושה את הדיאטת ניקוי שהיא דלת פחממות ואז באמת לא נוגעים בפחממות אבל את לא צריכה לאכול רק ירקות אצלי היא מכילה גם גבינות וטחינה וטונה או דג אחר. אני הייתי אוכלת בערב סלט ירקות, ביצה קשה/חביתה, וזה כבר היה משלים לי יופי של ארוחה. אפשר גם להכין פשטידות ללא פחממות מירקות וגבינות וביצים וגם זה יתן לך קצת גיוון עד שתסיימי את 4 הימים האלה. בהצלחה ! אני מחר מתחילה סבב שני של הדיאטה הזו - לא להאמין שחלפו חודשיים מאז שאני בתהליך.
ל לקי לי New member 30/6/13 #8 לא, ממש לא עושה דיאטת ניקוי, ספרי לי עליה בבקשה, אפשר גם במסר, מתכונים בלי פחמימות לפשטידה טעימה אשמח מאוד לקבל. תודה ויום טוב.
לא, ממש לא עושה דיאטת ניקוי, ספרי לי עליה בבקשה, אפשר גם במסר, מתכונים בלי פחמימות לפשטידה טעימה אשמח מאוד לקבל. תודה ויום טוב.
א אמא של דפנה New member 30/6/13 #10 מתכון שקבלתי מהדיאטנית וקצת שיניתי כרובית/ברוקולי/קישואים/חצילים תבחרי אחד מאלה לבשל 3/4 ולמעוך. להוסיף מיכל גבינה לבנה עד 3%, 3 ביצים, כף וחצי קמח ותבלינים. (אני הוספתי אבקת מרק פטריות). לערבב היטב היטב ולאפות כ-30 דקות בחום של 150. לעצור את התנור. לא לפתוח ולחכות עד שמתקרר והפשטידה מתייצבת. טעים ביותר יום למחרת. מנה אחת = פלוס מינוס כ-20 גרם פחממה.
מתכון שקבלתי מהדיאטנית וקצת שיניתי כרובית/ברוקולי/קישואים/חצילים תבחרי אחד מאלה לבשל 3/4 ולמעוך. להוסיף מיכל גבינה לבנה עד 3%, 3 ביצים, כף וחצי קמח ותבלינים. (אני הוספתי אבקת מרק פטריות). לערבב היטב היטב ולאפות כ-30 דקות בחום של 150. לעצור את התנור. לא לפתוח ולחכות עד שמתקרר והפשטידה מתייצבת. טעים ביותר יום למחרת. מנה אחת = פלוס מינוס כ-20 גרם פחממה.
I IrisPeleg New member 30/6/13 #9 רעיונות לא יודעת אם את צמחונית או לא: פשטישת ירקות סלט טונה אומלט סלט ביצים 2 פרוסות לחם קל - טוסט
ל לקי לי New member 30/6/13 #13 דפנה, התגובה שלי שאני לא צמחונית היתה לאיריס, איתך הסליחה ותודה למתכון ששלחת.
I IrisPeleg New member 30/6/13 #14 לא צריך סליחה. אם את לא צמחונית אז לא צריך סליחה. אם את לא צמחונית מגוון האפשרויות שלך הרבה יותר גדול. בתאבון
לא צריך סליחה. אם את לא צמחונית אז לא צריך סליחה. אם את לא צמחונית מגוון האפשרויות שלך הרבה יותר גדול. בתאבון