בעית התיחסות

yudika

New member
בעית התיחסות

קצת קשה לי בפורום הזה ואני לא יודעת ממי לקבל עזרה: לשמחתי הבעיות שלי הן אחרות מאלה שאני קוראת בפורום, לפחות לעת עתה. אני קוראת בכאב את ההודעות שלכם ומאחלת לכם הצלחה ושלווה בהתמודדויות. להפתעתי אתם בדרך כלל לא מתייחסים לבעיות התמדדות עם המטפלים עצמם. אולי אני בפורום הלא נכון ? הורי מאוזנים בסה"כ רק אבי מידרדר קצת מבחינת הזיכרון ומבחינת איכפתיות למה שקורה מסביבו למרות האקסלון, הוא יתחיל להוסיף אביקסה ואני מקווה שישתפר כמו שעזר לו האקסלון בעבר. הבעיות שלי נובעות בדרך כלל מהמטפלות. הם גרים איתה לבד ואני בחצי השני של העיר(20 דקות לפחות באוטו). כבר סיפרתי לכם בעבר חלק מהבעיות ובימים אלה יש להם מטפלת שאני לא סומכת עליה. היו לה כל מני התפרצויות של התנהגות גסה כלפיהם, אב שלי "משלים" איתה אחר כך. היא פעמיים לא חזרה במועד לאחר חופשתה ואף לא התקשרה, בקיצור אני מתה להחליף אותה ואף מנסה דרך 2 החברות שאליהן אני קשורה וכלום. אין יותר רומניות. הפיליפיניות לא רוצות בדרך כלל לעבוד עם זוג, הנפאליות לאמספיק מעורות בארץ וצריך ללמד אותן לעשות קניות ולהסתדר לבד איתם. אני לא יודעת ללמד לבשל למשל ושלא לדבר על עבודה מלחיצה בית ובן זוג שכבר מרגיש נטוש. בקיצור, רציתי הצעות לחברה אחרת או מטפלות שלא מסתדרות אצלכם אבל לא ב"אשמתן", ואני לא מקבלת תגובה. וממש קשה לי עם זה.

../images/Emo24.gifשבוע טוב yudika

את יכולה להכנס לגוגל ולחפש שם תכתבים עובדים זרים או כח אדם לעובדים זרים , תנסי שם, בהצלחה

למעלה