בעית סינכרון וג'ברש בפאלם ואאוטלוק

altalena1

New member
בעית סינכרון וג'ברש בפאלם ואאוטלוק

שלום לכולם, יש לי פאלם ZIRE 71 ואאוטלוק אופיס 2003 שהתקנתי מחדש זה עתה עם עידכון מלא מאתר מיקרוסופט. שתי בעיות עיקריות: 1. לא מצליח לסנכרן את אנשי הקשר מתוך אאוט לוק לפאלם, ניסיתי גם סינכרון וגם דריסה של הדסקטופ את הפאלם וללא הצלחה. לציין שיש לי שתי רשימות אנשי קשר אחת ניקראת "אנשי קשר1" והיא זו שפעילה והשניה אנשי קשר רוקנתי אותה אך איני מצליח להסירה, שתיהן נמצאות תחת "אנשי קשר שלי" 2. פתקים ויומן כתובים בג'יבריש באאוט לוק אך בעברית בפאלם, כשאני מוסיף משהו בעברית באחד מהם, לאחר הסינכרון זה מופיע בג'יבריש בשני. ניסיתי לשנות ENCODING לכל סוגי העברית באקספלורר, בדיוק לפי הוראות הפורום, אך ללא הועיל. הצילו!!!!! בבקשה! אני רופא, קבעתי פגישות עם פציינטים וכו' ואני די אבוד...

Ariyeh1

New member
שתי בעיות יש פה

בעיית העברית ניתנת לפתרון בעזרת ההוראות המצורפות. הפתרון ימנע את בעיית הג'יבריש של הרשומות החדשות. הרשומות שהיו כבר מג'וברשות יצטרכו לעבור תיקון ידני. לגבי בעיית הסנכרון עם Outlook 2003 עלך לעדכן את תוכנת הקישור (במקרה שלך PocketMirror). לצערי העדכונים לגרסה 4 הזמניה כעת הם בתשלום. אם אתה רוצה לסנכרן תת תיקייה או תיקיה ציבורית או להחליף את ספריית המקור אתה צריך את גירסת professional של PocketMirror. שתי הגירסאות (Standard & Professional) מורידים מהאתר www.chapura.com

altalena1

New member
תודה רבה ועוד קצת עזרה

תודה רבה, את גדולה! פתרת את בעיית העיברית. כעת בעיית הסינכרון. בעבר עם אותה גרסת 2003 לא הייתה לי בעיית סינכרון, בעיה זו הופיעה לאחר שנאלצתי בשל תקלה להכניס בסיס נתונים חדש לאאוטלוק כלומר להחליף את קובץ הPST. בקובץ החדש אנשי הקשר מופיעים פעמיים: פעם אחת כאנשי קשר ופעם שניה כאנשי קשר1. אולי בגלל שיש שניים, תחת אותה מחיצה גדולה של אנשי קשר נוצרת התקלה? שוב תודה, אריק

למעלה