בעית "עצירות"

jojo04

New member
בעית "עצירות"

שלום רב, הבן שלי כיום בן שנה וחצי. מזה שנה הוא סובל ממה שהרופא שלו קורה "עצירות". אפרט: - כל יום יציאה אחת או שתיים. הבעיה היא שהצואה שלו יוצאת מאוד קשה (לא כל הזמן) ומאוד עבה (כל הזמן). אין קאקי בלי בכי. עברנו כמעט 10 פיסורות בפי הטבעת. הרופא של הקטנצי'ק אומר שזה יעבור ומסרב לשלוח באותו לבדיקה. טיפול באוכל - קמח מלא, שזיפים, סובין.... עוזרים אבל נקודתית בלבד ואינם מהווים פתרון לבעיה. מה אפשר לעשות? אני לא מסכימה עם הרופא למושג "עצירות" וגם לא מצאתי כלום באינטרנט שלא מתאים למקרה שלנו. האם יש איזו בדיקה? טפול? קיימים עבורנו. ליבי נשבר כל יציאה ואני בוכה איתו. בגיל הזה - לא אמורים לסבול!! נא עזרתכם בהקדם. אמא שבורה

עצירות

לילה טוב, אכן עצירות יכולה להיות בעיה שמלווה בכאב ותסכול רב ויש דרכים להקל עליה. ראשית כמובן יש את הדרכים ה"טבעיות"- שתייה מרובה בעיקר של מים, אכילת פירות וירקות, אכילת מוצרים עשירים בסיבים תזונתיים, שתיית/אכילת שזיפים וכמובן הפחתה בכמויות של האוכל הגורם לעצירות. במידה והדבר עדיין לא עוזר קיימים תכשירים שונים היכולים להקל על עצירות כדוגמת שמן פרפין, סיבים תזונתיים באבקה וכדומה שניתן לתת אותם על מנת להקל על היציאות. כמובן שאפשר לשלב בין הטיפולים השונים על מנת לקבל את התוצאה המבוקשת. במידה ועדיין אין הצלחה מומלץ לפנות לגסטרו ילדים לייעוץ מסודר. בריאות רבה ובהצלחה.

lisi1818

New member
עצירות לתינוק בן 3 חודשים

שמים לו חצי נר שעוזר ליציאות איזה עוד עצות יש תודה מראש

למעלה