בעית פזילה והתמודדות

blabla2a

New member
בעית פזילה והתמודדות

שלום, אני לפני גיוס ומצאו לי בבדיקות שונות ומגוונות פזילה שאליה מצטרפים כאבי ראש חזקים.... הפזילה מסוג "INTERMITTENT EXOTROPIA של 30 מעלות (בעין שמאל). עין ימין רואה 6\6 עין שמאל רואה 6\8.5 ראוי לציין שבעקבות הפזילה יש לי כאבי ראש חזקים אך ניאורולוג לא מצא שום דבר ולכן ההשערה שהכאבי ראש בעקבות העיניים..... 1. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? 2. האם הפזילה תפריע לי בחיי היומיום בצבא ללא ניתוח? (כי יש לי המון כאבי ראש במשך היום) 3. מה זאת אומרת 6\8.5? 4. והאם 30 מעלות זה הרבה?

תשובה

שלום רב! זוית של 30 מעלות היא גדולה. 6/8.5 פרושו שאתה רואה גודל של אובייקטים ממרחק 6 מטר בעוד שאדם עם ראיה תקינה יראה אותם ממרחק 8.5 מטר. ממליץ לך לבצע ניתוח.

blabla2a

New member
שאלה נוספת!!

2. האם הפזילה תפריע לי בחיי היומיום בצבא ללא ניתוח? (כי יש לי המון כאבי ראש במשך היום). כל היום יש לי כאבי ראש והייתי אצל ניאורולוג שלא מצא שום דבר בנידון והייתי אצל רופאי עיניים ואמרו לי שיש קשר בין הפזילה לכאבי ראש? בנוסף לזה מה קורה עם הגיוס הצבאי ? מה מגיע לי בעקבות הפזילה וכאבי הראש?

תשובה

שלום רב! אם כאבי הראש קשורים לפזילה אז זה יכול להפריע בצבא כמו באזרחות.אין בידי אפשרות לומר לך מה הפרופיל שתקבל איני שייך לצבא.

למעלה