בעית MAIL

mavor

New member
בעית MAIL

לאחרונה יש לי בעיה של MAIL יש לי שרת MD8.1 סתנדרתי אם דואר+WEB+FTP הבעיה מוזרה משתמש במערכת(רשת פנימית) שולח דואר למישתמש אחר(רשת פנימית) הכול טוב משתמש מחוץ(אינטרנט) למערכת שולח דואר למישתמש במערכת(רשת פנימית) הכול טוב משתמש במערכת מתחבר מרחוק(אינטרנט) ושולח למישתמש במערכת(רשת פנימית או אינטרנט) הכול טוב הבל אים מישתמש של המערכת מתחבר דרך האינטרנט ושולך דואר למישתמש מיחוץ למערכת הדואר לא עובר אם שגיעה 557 מישהו ניתקל בזה ?? נדב

lizard

New member
כן

אתה צריך לשנות את הRULES של הRELAY FORWARD וכול שאר הירקות. אני לא זוכר איך ואיפה אבל יש באתר של סנדמייל (אתה משתמש בסנדמייל כן?) הסברים. בגדול אתה צריך לשאוף לכך שהשרת יקבל וישלח מייל מכל כתובת. הבעיה היא שככה אפשר להשתמש בו כMAIL RELAY ודרכו להפיץ דואר זבל. זה בדיוק מה שהשרת עושה כעת, לא נותן לאנשים שלא נמצאים ברשת החיצונית (אינטרנט) לשלוח הודעות לאנשים אחרים ברשת חיצונית. מבין ? אני מציע לך בחום לקרוא גם על כל אפשרויות האבטחה בסנדמייל מאחר ואתה תפתח אותו לכל דכפין וכל יחפץ. שלח לי הודעה בפרטי אם תצטרך עוד עזרה. מיכה

mavor

New member
מזה חששתי

בכול אתר ומיסמך בנושא מזהירים מהקונפיגורציא המורכבת של סנדמייל נירא שאת השבת הזת אני אבלה אם המדריך :) נדב נ.ב השגיאה היא 554 ולא 557

למעלה