בעלות על חלקת קרקע

davegil

New member
בעלות על חלקת קרקע

היי.
למי מודיעים שיש לי בעלות באחוזים מסוימים בחלקה שעדיין לא הופשרה לבנייה?
All the best
Dave

davegil

New member
אם אתה עו"ד אשמח לקבל ממך יעוץ מקצועי.

בתשלום כמובן.
דוד

הבהר את שאלתך

האם זכויותך בחלקה רשומים בלשכת רישום המקרקעין? במרשם פומבי אחר?
מה הצורך שלך "להודיע" על זכויותיך במקרקעין?

davegil

New member
כן לחלק הראשון של שאלתך. אפשר הבהרה בקשר

לחלק השני "במרשם פומבי אחר" כגון....
תודה.

davegil

New member
נכשל נסיון גניבת החלקה. אני מנסה למנוע נסיון כזה נוסף

סיפור מעניין נשמח לשמוע איך נודע לך דבר הנסיון

האם הוגשה תלונה למשטרה?
בכל מקרה יתכן שכדאי להגן על הזכויות באמצעות הערת אזהרה. יש אומרים שמדובר בשלייקס על חגורה אבל מדובר במרכיב שיציב קושי נוסף בפני רמאים.
כדאי להיוועץ פרטנית.

davegil

New member
כן הוגשה תלונה למשטרה. חשפתי את

הנסיון כשעשיתי בדיקת נסח שיגרתית. ראיתי שהייתה הערת אזהרה דרך ייפוי כח שלכאורה אני חתמתי כאשר לא הייתי בארץ. החתימה שלי שאושרה ע"י עו"ד שהצהיר שראה אותי ואת תעודת הזהות שלי ושהיה נוכח וראה אותי במעמד החתימה על ייפוי הכוח ואישר את החתימה. זמן קצר לאחר מכן נרשמה הערת אזהרה על החלקה שלי.
כמובן המשטרה החליטה שאין עניין לציבור בנושא (מי אמר שאני מתלונן בשם הציבור ??). אני להתלונן לפרקליטות המדינה ולמוסדותיה כן אני לכתוב ללשכה וכו'.
בעלות של אלפי שקלים אני יכול להוציא צוו בית משפט למניעת פעולה על החלקה.
רשות המקרקעין וטאבו במיוחד חייבים ליצור בעלות זעומה שעבור סכום מסויים שירות אשר ישלח התרעה לבעלי נכסים על שינוי במצב הנכס.

aeonf

New member
טיפ קטן ששמעתי

להוסיף הערת אזהרה על שם מקורב אליך על המנעות מעשיית עסקה, זה אומר שיצטרכו לזייף גם את הסכמתו.
&nbsp
ודרך עוד יותר טובה: לקחת הלוואה מהבנק (אפילו קטנה) ולשעבד את הנכס, נראה את הנוכל מצליח לעבוד גם על הבנק וגם על הטאבו...
&nbsp

לא יעלה על הדעת שתיק כזה יסגר מחוסר עניין לציבור

מתי קיבלת את ההחלטה על סגירת התיק? האם חלפו 60 יום?
&nbsp
חשוב שתדע שעל החלטת המשטרה לסגור תיק ניתן להגיש ערר לפרקליטות. אם התיק נסגר על-ידי הפרקליטות המחוז יש להגיש ערר ליועץ המשפטי לממשלה.
על החלטה שהתקבלה על-ידי פרקליט המדינה, ניתן להגיש ערר ליועץ המשפטי לממשלה.
טכנית הערר מוגש לגורם המוסמך באמצעות הגורם שקיבל את ההחלטה לסגור את התיק.
&nbsp
בעיני יש כאן סופר עניין לציבור, הן כנגד גנבי המקרקעין והן כנגד עורכי הדין שלכאורה היו שותפים לתרמית או לכל הפחות התרשלו בתפקידם.
&nbsp
מאוד מקווה שלא תשתוק על זה ולא תחשוב רק על איך להגן על המקרקעין הפרטיים שלך. יש בזה צד של תיקון עולם בעיני.

למעלה