בעלי אמסטפים

enbalush

New member
בעלי אמסטפים

נא לא להלחץ מהאירועים האחרונים! הכלבים שתקפו לאחרונה אולפו לתקוף מינקותם, גם כלבים מגזעים אחרים מסוגלים להרוג ילד אם יאלפו אותם לכך מגיל צעיר. אתם מוזמנים להתייעץ בפעילי העמותה בעניין משמעת ובעיות התנהגות, למי שחושש אני ממליצה לקחת שיעורי אילוף בסיסיים אצל מאלף (מומלץ לכל בעל כלב). מסירת כלבכם לרשויות, עמותות או לאנשים פרטיים דינה מוות. התקשורת כמובן מתסיסה את כל העניין כמו שנעשה בבאג 2000, אז עד שיחלוף העניין, אנא אל תעשו דבר שתצטערו עליו או שיגרום נזק לכלב, קשירת כלב ובידודו יגרום לתוקפנות, וזה רלוונטי לכל גזעי הכלבים. וטרינרים של רשויות שמגיבים בתקשורת אינם מביאים תגובות מקצועיות אלא נושאים את דבריהם של הרשויות שמנסות להשמיד את הכלבים. אמסטפים ידועים ככלבים חברותיים ומפונקים, אך בעלי כח חזק שלא מתפרץ אלא אם בעליהם הגאוותנים מלמדים אותם לתקוף. מי שהתלבט אם לאמץ אמסטף ומוכן להשקיע באילוף נכון לכלב, מוזמן להגיע לעמותות השונות ולאמץ. אמסטפית מדהימה שמחפשת בית מפורסמת בלוח האימוץ.

cobainos

New member
../images/Emo45.gif על הפרנציפ הייתי מאמץ 3 עכשיו.

כ"כ מעצבן אותי!אני מכיר 3 אמסטפים וראיתי וליטפתי עוד הרבה והם כלבים מקסימים.לשמוע שאנשים מוסרים תכלבים שלהם פשוט מקומם אותי!!איך אפשר להפקיר ככה את החבר הכי טוב שיכול להיות? מה שהרשויות והתקשורת עושים זה פשוט ביזיון ורצח המוני כמו שעשו בזמנו לרוטויילרים(שהם כלבים הרבה יותר תוקפניים מהאמסטפים אבל עדיין רחוקים מהשם שיצא להם) אם זה היה תלוי בי(יום אחד זה יהיה) אני הייתי מאמץ 3 כלבי אמסטף על המקום עכשיו.

צודק ../images/Emo10.gif

אמסטפים נזרקים ברחובות בהמוניות עכשיו. איך אנשים מסוגלים לעשות את זה לחבר הכי טוב ונאמן שלהם?!?!?! איך??? ואין מה לעשות, פשוט אין מה לעשות עם מספר כ"כ גדול של כלבים נטושים מאותו סוג, כש(כמעט)אף אחד לא מוכן לאמץ כלב מסוג כזה בעקבות הסערה סביבם :(

ענבל...

את זוכרת מי אימץ את לולה השנאוצרית? זה היה מישהו צעיר עם ויזלה/וינמנר במקרה? אם כן... לולה גרה באיזור שלי... חיחי מקודם ראיתי אותה (אם זאת באמת היא)

היא הסתפרה!!!

ורק בזנב נשאר פונפון של פרווה. השם נשאר אותו הדבר. והיא נראתה מאוד קופצנית ומאושרת

enbalush

New member
כשהיא הייתה גורה היא היתה אצלי חודש

תראו, כאן היא בת 3 חודשים ביום אימוץ.

../images/Emo95.gifאמסטפים הם כלבים טובים !!!!!

אמסטיפם הם כלבים נשמות..... הם אוהבים כמו כל כלב אחר.. הם מסוכנים רק שהבעלים שלהם מגדלים אותם להיות כאלה .. נכון שאלה כלבי תקיפה אבל כמו כל כלב לאמסטפים יש משמעעתתתתת........ ווואי יש לך כלב בדיוק כמו שלי איזה פשוש

E M S

New member
אמסטפים יש לנו שניים בעבודה

אתמול בערב כניסת קהל פתאום אחד האמסטפים שלנו מגיע לכיוון שער הכניסה (סופרלנד שם אני עובד) ואיזה צחוקים פתאום כולם נמצאים מחוץ לסופרלנד וסוגרים את הדלתות... הם באמת נראים חיות אבל לא עושים כלופ אחרי שתי דקות נכנסו והתחלנו לשחק איתם מה שכן במידה ומישהו יינסה להיכנס לשטח הסופרלנד בלילה כאשר הם משוחררים זה עלול ליהיות לא נעים במיוחד....

למעלה