בעלי האולמות, נפתח בניגוד לחוק.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הייתם עורכים אירוע במקום שבעליו מתנגד לחוק?

כן, לא, ולמה?.

בעלי העסקים מאיימים: "סיימנו לשתוק, נפתח את אולמות האירועים בניגוד לחוק"

כשברקע האישור שניתן לרשויות מקומיות לקיים אירועים מצומצמים בשטחים פתוחים, בעלי האולמות מאיימים לפתוח באופן חד-צדדי ובניגוד לחוק • לקראת הדיון בנושא בוועדת הכנסת היום, הם אומרים: "התעללתם מספיק בנו ובזוגות הצעירים, נחזור לפעילות בט"ו באב
בניגוד לחוק

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
כן, אני אלך למי שמוכן לספק לי את השירות בתנאים המקובלים עלי. לא אכפת לי שיעבור על חוק שאינני מסכים איתו, טוב שהוא זה שיקח את הסיכון ולא אני.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ידוע לך, שהמוזמנים שיגיעו לאירוע שלך. סומכים עליך.
ואתה מסכן את בריאות המוזמנים שלך?

מקסים 45

Well-known member
קשה לבעלי האולמות כשאין הזמנות, ועוד בחודשי הקיץ. אולי ניתן להזמין את המוזמנים בקפסלות, חלק המבוגר יגיע לחופה, והצעירים יגיעו לאחר שהמבוגרים יצאו, לריקודים ולעשות שמח.
אפשר למצוא דרך לקיים אירוע מבלי לצאת נגד החוק.

Harrington

Well-known member
מנהל
יפתחו, יקבלו קנסות, ואז יתבכיינו שאין להם כסף לשלם את הקנסות.

Harrington

Well-known member
מנהל
קשה לבעלי האולמות כשאין הזמנות, ועוד בחודשי הקיץ. אולי ניתן להזמין את המוזמנים בקפסלות, חלק המבוגר יגיע לחופה, והצעירים יגיעו לאחר שהמבוגרים יצאו, לריקודים ולעשות שמח.
אפשר למצוא דרך לקיים אירוע מבלי לצאת נגד החוק.
ברור שקשה להם. השאלה אם המדינה צריכה לפצות אותם ב100% ההפסדים שיש להם. משום מה זה מוצג כדרישה אוטומטית וסבירה, אבל אני עוד לא השתכנעתי שלמדינה בכלל יש מחויבות כזאת (לאו דווקא כלפיהם, אלא בכלל).

משתפרת1

Well-known member
הייתם עורכים אירוע במקום שבעליו מתנגד לחוק?

כן, לא, ולמה?.

בעלי העסקים מאיימים: "סיימנו לשתוק, נפתח את אולמות האירועים בניגוד לחוק"

כשברקע האישור שניתן לרשויות מקומיות לקיים אירועים מצומצמים בשטחים פתוחים, בעלי האולמות מאיימים לפתוח באופן חד-צדדי ובניגוד לחוק • לקראת הדיון בנושא בוועדת הכנסת היום, הם אומרים: "התעללתם מספיק בנו ובזוגות הצעירים, נחזור לפעילות בט"ו באב
בניגוד לחוק
בישוב שלי היתה הדבקה רצינית של כ- 30 אנשים שהשתתפו בחתונה באולם סמוך. היתה שם אורחת אחת שהגיעה כשהיא חולה. אני בטוחה שבעלי השמחה לא התכוונו להזיק לאורחיהם, שסמכו על הקרובים שיקחו אחריות. מסתבר שבציבור תמצא פה ושם אדם חסר אחריות כמו אותה אורחת (וכמו ההוא שהיה חייב לטוס לתורכיה בזמן הבידוד שלו).
אז ברור לי שלרוב האירועים האפשריים (כולל של חברים טובים) לא אלך. אברך, אעביר מתנה אבל לא אלך. אולי אם תיערך שמחה במשפחת אחי אגיע, בהכירי את הנפשות הפועלות ומתוך ידיעה שיוזמן מספר מוגבל של משתתפים והמקום יהיה מרווח מספיק כדי לאפשר מרווח ביני לבין אורחים אחרים. אבל בהכירי את הנפשות הפועלות, הם לא יערכו שמחות בימים אלה.

משתפרת1

Well-known member
אני אומר מראש לכולם שמי שמפחד לא חייב להגיע. מי שחולה יודע שהוא חולה ולא יבוא בכל מקרה.
אי אפשר לסמוך על זה. כפי שאי אפשר לסמוך על האיש שידע שהוא בבידוד וצריך להשאר בבידוד, ובכל זאת עלה על טיסה לתורכיה.
אני יכולה לסמוך על עצמי ועל כמה אנשים שאני מכירה היטב. אינני יכולה לסמוך על הציבור.

SupermanZW

Well-known member
אי אפשר לסמוך על זה. כפי שאי אפשר לסמוך על האיש שידע שהוא בבידוד וצריך להשאר בבידוד, ובכל זאת עלה על טיסה לתורכיה.
אני יכולה לסמוך על עצמי ועל כמה אנשים שאני מכירה היטב. אינני יכולה לסמוך על הציבור.
אני לא מזמין את מי שאני לא מכיר היטב.

מקסים 45

Well-known member
יפתחו, יקבלו קנסות, ואז יתבכיינו שאין להם כסף לשלם את הקנסות.
השאלה כמה יעלה הקנס?
ואם ערב ערב מול כוכב, יקנבו את בעלי האולמות?
מה טוב ומה נעים אם בעלי האולמות ימלאו חזרה את קופת המדינה.

משתפרת1

Well-known member
אני לא מזמין את מי שאני לא מכיר היטב.
ובצדק. על עצמך אתה יכול לסמוך. אבל אם חברך הטוב שיש לו 8 אחים בעלי משפחות ו- 15 משפחות דודים (והמון בני דודים) הזמין לחגיגתו בתפוצת נאטו? תצטרך לסמוך על עצמך ולהחליט אם לבוא.

Harrington

Well-known member
מנהל
סיטואציה לא פשוטה ואני לא מקנא בהם. קל לי לכתוב 'מהכורסא הנוחה בבית' ומאחורי המקלדת, אבל בתכל'ס המצב לא פשוט לאף אחד (מה שלא אומר בהכרח שהמדינה צריכה לפצות על הכל כמובן).

אבי בן 1231

Well-known member
בישוב שלי היתה הדבקה רצינית של כ- 30 אנשים שהשתתפו בחתונה באולם סמוך. היתה שם אורחת אחת שהגיעה כשהיא חולה. אני בטוחה שבעלי השמחה לא התכוונו להזיק לאורחיהם, שסמכו על הקרובים שיקחו אחריות. מסתבר שבציבור תמצא פה ושם אדם חסר אחריות כמו אותה אורחת (וכמו ההוא שהיה חייב לטוס לתורכיה בזמן הבידוד שלו).
אז ברור לי שלרוב האירועים האפשריים (כולל של חברים טובים) לא אלך. אברך, אעביר מתנה אבל לא אלך. אולי אם תיערך שמחה במשפחת אחי אגיע, בהכירי את הנפשות הפועלות ומתוך ידיעה שיוזמן מספר מוגבל של משתתפים והמקום יהיה מרווח מספיק כדי לאפשר מרווח ביני לבין אורחים אחרים. אבל בהכירי את הנפשות הפועלות, הם לא יערכו שמחות בימים אלה.
כן, אני אלך למי שמוכן לספק לי את השירות בתנאים המקובלים עלי. לא אכפת לי שיעבור על חוק שאינני מסכים איתו, טוב שהוא זה שיקח את הסיכון ולא אני.
לא הייתי אומר שהצהרתך היא הצהרה נבונה!! בעל האולם יסכן את בריאות הציבור ויסכן את כיסו בקנס גדול, ואילו אתה תסכן בקטנה את בריאותך ובריאותם של כל מיני אלמונים שתפגוש!!!

נעימה 5

Active member
לא קשור לבעלי האולמות בכלל ,אני לא היתי עושה אירוע בכלל מקום של קיבוץ אנשים,,וגם לא היתי הולכת, משתדלת לא להיות במקבץ גדול של אנשים
כל כך ברור,,תמיד יש סיכוי להדבקה גדולה יותר כשיש יותר אנשים,

SupermanZW

Well-known member
לא הייתי אומר שהצהרתך היא הצהרה נבונה!! בעל האולם יסכן את בריאות הציבור ויסכן את כיסו בקנס גדול, ואילו אתה תסכן בקטנה את בריאותך ובריאותם של כל מיני אלמונים שתפגוש!!!
אני, בשונה מרבים אחרים, מזמין לאירועים רק אנשים שאני מכיר היטב, כמו כן האנשים שאני מכיר, לא יגיעו לאירוע אם הם לא מרגישים טוב, לכן אני יכול להיות רגוע. אני יכול להרשות לעצמי מה שאחרים אינם יכולים להרשות לעצמם.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני, בשונה מרבים אחרים, מזמין לאירועים רק אנשים שאני מכיר היטב, כמו כן האנשים שאני מכיר, לא יגיעו לאירוע אם הם לא מרגישים טוב, לכן אני יכול להיות רגוע. אני יכול להרשות לעצמי מה שאחרים אינם יכולים להרשות לעצמם.
לא כולם יודעים שהם חולים.

למעלה