בעלי החיים- בית חם

eden1234567890

New member
בעלי החיים- בית חם

שלום! אני עשיתי הכל לבית חם שלי בנושא בעלי החיים ואני גם ממש השקעתי בזה.
ופתאום הופיע לי רעיון. שאני אראיין כמה אנשים ואשאל אותם מה הם חושבים על בעלי חיים ואם יש להם אז שייספרו לנו את ההרגשה ואת הסיבות שהם קנו בעל חיים. אז ראיינתי מספר אנשים אך זה מספר מועט של אנשים. אז אני אשמח מאוד מאוד עם כמה אנשים שיש להם בעלי חיים או שאין להם בעלי חיים יספרו לנו קצת על הרגשתם. למקרה שמספר אנשים ירצו לעזור לי אני אשמח אם תענו לי על השאלות הללו :
למי שיש בעלי חיים: 1. איזה בעל חיים יש לך?
2. מדוע בחרת בעל חיים זה ?
3. איך אתה וילדך מרגישים עם בעל החיים ?
ואם ברצונכם להוסיף עוד אני אשמח.

ולמי שאין בעלי חיים אז הוא יכול לספר לנו איזה בעל חיים הוא רוצה, מדוע הוא רוצה את החיה הזאת ועוד איזה שאלות שתרצו..

לשם מה השאלון?

אני כרגע לא מגדלת חיה אבל הוריי כן מגדלים חתול.
לאורך השנים גידלנו גם דגים וארנבת. היה לנו גם חתול קודם שנפטר בשיבה טובה.
&nbsp
אני מאוד רוצה לגדל חתול פה בבית, למרות שלרוב אני אדם של כלבים אבל יודעת שלא יכולה להתחייב להוצאה לטיולים אז מעדיפה חתול. הבעל פחות בעניין ואני עדיין מנסה לשכנע
.

אני רוצה לענות

1 יש לנו חתולים. בילדות שלי,גדלתי בבית עם גינה צמודה, היתה לנו כלבה,אבל גם חתולה ש 'אימצה' אותנו. אני אוהבת כלבים וחתולים.
2 מאז נישואי אני בבתים שאי אפשר לגדל בהם כלב, ובעלי אוהב חתולים, אז יש לנו שני חתולים.
3 הבת שלי מאוד אוהבת חתולים. היא גדלה עם חתול מאז שהיתה תינוקת. לגיל תשע קיבלה מתנה חתולה. היא נהגה לאמר שהיא 'המעריצה הכי גדולה בעולם של חתולים'.
אני מוסיפה: חתולים זו חיה שצריכה קצת תשומת לב, אבל לא כל הזמן,ולא צריכה הרבה טיפול מסביבה. ולא נובחת שעות,כמו שחלק מהכלבים עושים. שוב- אני אוהבת מואד גם כלבים, אבל לגדל,נראה לי שיותר קל חתול.
יש לנו שתי חתולות,הן לרוב במקום שהכי פחות מתאים - למשל,אם אני עם סיר רותח בידיים,בדרך מהמטבח,אז רוב הסיכויים שאחת החתולות תחסום לי את הדרך...

מוסיפה עוד שאלה: האם בעל החיים ישן איתך?
החתולה היותר מבוגרת שלנו,נהגה לישון ממש עלי,אבל בעלי השתגע מהשערות שלה (היא מאוד שעירה) ולכן כבר שנה או שנתיים שהיא לא בחדר השינה בלילה.

מוסיפה עוד שאלה: איך בחרתם את השם של בעל החיים?
אצלינו הבת שלי בחרה את השמות.
מציעה שתשאלי גם בפורום חתולים כאן בתפוז,כמובן שייש שם הרבה אנשים שמגדלים חתולים :)

eden1234567890

New member

תודה רבה גל לך אמא של שירה אני אהבתי מאוד את הסיפור שלך. אני והבת שלי כל כך שמחות.

למעלה