בעלי היקר

m a l i 26

New member
בעלי היקר

החלטתי לכתוב לך כי אנחנו לא ממש מצליחים לתקשר במילים. אני אפתח בזה שאתה נורא מכאיב לי, אתה רואה איך הנישואים הטריים שלנו מתפוררים- כל האהבה הגדולה שהיתה ביננו הולכת ונעלמת לאט לאט-או אולי היא לא נעלמת היא עדיין קיימת אבל היא הולכת ותופסת מקום שולי בחיים שלנו כי אנחנו מתעסקים בכ"כ הרבה דברים מסביב ובמיוחד במשחקי כח. אני כותבת לך כאן וקשה לי מאוד להתבטא בצורה כזאת שתבין אחת ולתמיד ולא בצורה שמשתמעת לשתי פנים. נכון, אני מודה ידעתי מלכתחילה שיש לך ילדים הסכמתי לקבל אותם כחלק בלתי נפרד ממך. לא התחייבתי לאהוב אותם או להנות בחברתם, למעשה אני בכלל לא נהנית בחברתם וכל דקה שאני איתם היא סיוט עבורי כי אני רואה איך בתוך שניהם קיימים כל הסיוטים שלי (גם אמא שלהם ) ואני רואה כמה הם שותפים פעילים להרוס את האושר שעבדתי כ"כ קשה להשיג ולבנות,ואתה ,אתה פשוט עוזר להם בזה, כי אתה אבא שלהם ואתה מגבה אותם ואתה עיוור כי אתה לא רואה כמה הם כועסים עליי וכמה הם שונאים אותי כי אני לא אמא שלהם. נכון אתה בעל מקסים, אתה אוהב, מפנק, עוזר לי בהכל, אתה החבר הכי טוב שלי ואתה המאהב הכי טוב בעולם ואתה הכל בשבילי אבל אתה נלחם בי ואין לי כח.אין לי כח........ הבאת אותי למצב שלא האמנתי בחיים שאגיע אליו אני פשוט התיאשתי ובפעם הראשונה בחיי אי נותנת למישהו אחר לקבוע את עתידי. אני לא יכולה להמשיך ככה- לא טוב לי כה- אני רוצה רק שקט. רוצה את אותו בן אדם שהכרתי הבן אדם שאהב אותי בטירוףוגרם לי להתאהב. רוצה את השקט והשלווה שלנו כזוג , לא רוצה אף אחד ביננוגם לא את הילדים שלך. אני יודעת שאתה צריך לבקר אותם אני לא פוגעת בזכויותיך ואף פעם לא אפגע,אבל אני לא מוכנה בשום פנים ואופן שהם יהיו חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו יחד- כשארצה אתה תדע. הם לא צריכים לדעת איפה אנחנו מה אנחנו עושים כמה עלו הנברשות בסלון וכמה אני מרוויחה.... אל תאלץ אותי למתוח עבורך את הגבול כי מבחינתי הגבול קיים. זאת העמדה שלי ואני עומדת מאחוריה, כעת הבחירה בידך תחליט אתה מה אתה רוצה אני אשמח להמשיך את חיי איתך עד הסוף כמו שתמיד חלמנו ואני יודעת שיהיה לנו טוב ביחד ושנוכל לבנות משפחה כמו שתמיד רצית. או שתבחר בדרך השנייה הקש ה יור(הקשה ביותר) ונאלץ להפרד, אני אוהבת אותך מאוד יותר מכל דבר אחר אבל אני רוצה להיות מאושרת ומגיע לי להיות מאושרת . אני רוצה להיות מאושרת לצידך כי אני יודעת שאנחנו יכולים. תחליט אתה אוהבת אשתך

אופה3

New member
מלי היקרה, כמעט שאין לי מילים

לפעמים מאוד קשה להגיב על מכתבים את יודעת, אבל מה שאני יכולה להגיד לך, זה שאת חייבת אבל חייבת לדבר איתו, את לא יכולה להמשיך לחיות ככה, את יכולה להיות מאושרת ומגיע לך, אבל את חייבת לעשות לזה סוף ולדבר איתו, ואם את לא מסוגלת במילים, פשוט תני לו לקרוא את המכתב הזה שיהיה בהצלחה ואנחנו פה שומעים ורואים את כאבך

Y A E LY

New member
תני לו את המכתב

אם אתם לא מתקשרים- אז לפחות תני לו את המכתב, אל תתני לעצמך להרוס לך את החיים וחבל על הנישואים הטריים. הכל יהיה בסדר בסוף אני באמת אוהבת אותך... אם את מעוניינת בתמיכה את מוזמנת למסרים, אני אנסה להעלות לך חחיוך על השפתון...

ה מוזה

New member
מלי , קראתי את המכתב הכואב שלך ..

קראתי אותו כמה פעמים . התאהבת בגבר בעל ילדים , אהבתו לילדיו הקשר שלו הוא חלק בלתי נפרד ממנו.אם לא יידע לאהוב ולשתף את ילדיו בחייו לא יוכל להיות שלם .ילדיו הם משהו שעם הזמן יתפוס את המקום הראוי והמתאים בקשר החדש שלו . ואת אוהבת אותו , ומאמינה שתוכלו להיות מאושרים יחדיו - אז תלחמי על הקשר הזה אל תתייאשי , אל תרימי ידיים ... עצרי את כדור השלג הזה של חוסר תקשורת במילים לפני שיהפוך למפולת .. מצאי את הדרך , את המילים לומר לו את שעל ליבך . יש התחלות שצריכים לעבור בהן מכשולים ואפשר לעשות זאת היכן שקיימת פתיחות , כנות ותקשורת .כתבת -" אתה החבר הכי טוב שלי "... אז דברי עם אותו חבר טוב שלך ..דברי מהלב על כל מה שכואב ומעיק . מאמינה ומקווה שתוכלו להגיע להבנה .. אני מאחלת לך שתצליחו לעבור מכשול זה ..ותזכו לחיים משותפים מאושרים . קבלי
והרבה

dril

New member
מלי

דברי איתו, זה לא מספיק אם תתני לו את המכתב הזה. בכל מקרה אתם צריכים ליישב את העניין ואת תהיי צריכה איכשהו לקבל גם את ילדיו מכיוון שבסופו של דבר הם חלק ממנו אני מקווה שתדעו רק למצוא את שביל הזהב כי יהיה בעייתי מבחינתו לוותר עליהם ולא בגלל שהוא אוהב אותם יותר ממך. ייתכן וכדאי שתקיימו שיחה רחבה גם עם הילדים. דברו דברו דברו.

לברר את הגבולות עם יועץ\יועצת../images/Emo45.gif

לברר את הגבולות עם יועץ\יועצת. חבל על הזמן! חבל על הקשר!
מכל

m a l i 26

New member
לכולם כאן ../images/Emo140.gif

תודה על העצות והתגובות. לא הייתי כאן כבר כמה ימים לא היה לי חשק לכלום. אני לא יודעת מי שלך לי מסרים אבל אני לא מצליחה להכנס לתיבת המסרים שלי, לכן אני לא מגיבה, סליחה. אני מקלידה כאן בהודעה חדשה מה שכתבתי לבעלי הבוקר. שלכם מלי

למעלה